IPhone 5 16GB és iPod touch 5 64GB?
Figyelt kérdés
Jövő héten tervezem megvenni az iPhone 5 16 gigás verzióját, azért döntöttem a legkisebb tárhelyű telefon mellett, mert szeptember környékén egy iPod touch 5-öt tervezek venni de 64gigás verzióban, hogy biztosan elférjek rajta, továbbá dropboxon van 2,5GB helyem, amit ki tudok használni. Szerintetek megéri ez a vétel így?2013. júl. 22. 01:39
1/5 anonim válasza:
mi a francot csinálsz te az iphoneval, hogy nem elég neked a 16 gb? szerintem tök felesleges 2 szinte ugyan olyan apple terméket venni. mert ha mondjuk egy ipadot vennél az ipod helyett az már értelmesebb lenne. most ez olyan mintha vennél 2 iphone 5-öt, csak az egyiken nem lehet telefonálni. nem éri meg 400000 forintot kiadni. Ennyiből már meg tudod venni a 64-es i5-öt. GONDOLKOZZ MÁR LOGIKUSAN EMBER!!!
2/5 anonim válasza:
Igaza van az elsőnek, ez nem logikus, a iPod helyett vegyél egy iPad Mini-t.
3/5 anonim válasza:
iPad minit? teljesen más kategória, gondolom ha iphone és ipod touch között gondolkodik, akkor nem fog egy ipad minit venni, mivel az nem olyan könnyen hordozható, amúgy is fölöslegesnek tartom az ipad minit, ha valaki egy táblagépet keres az vegyen ipad-et aki meg okostelefont az iphonet. egyébként én az ipod touch 5-t ajánlom, de nem muszáj 64GB-ot, elég 32gb. jobban megéri mint az iphone 5, 76ezerért már van is, míg az iphone 5 csak 200-ért, pedig csak annyival tud többet hogy lehet vele telefonálni.
4/5 anonim válasza:
aztán hogy ha megvan az ipod touch 5, akkor elég mellé egy olcsó telefon, és ott tartasz mintha vettél volna egy iphonet
5/5 anonim válasza:
2. vagyok, és üzenném az előző hozzászólónak, hogy a kedves kérdező már alapból Iphone 5-öt akart venni és utána pedig Ipod Touch-ot, nem e kettő között vacillált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!