Milyen tabletet vegyek?

Figyelt kérdés

Mennyiért érdemes?

Amit szeretnék:

- Androidos, ICS vagy Jelly Bean-el.

- menüben akadásmentesen lehessen görgetni.

- jó hardver, HD IPS kijelző, vagy valami jóféle Led-es, 7 vagy 10 coll mindegy. 2 magos processzor, 1 Gb ram, valami jó gpu, ami viszi a kisebb játékokat pl: Temple Run 2, de nagyobbakra nem kell mint pl: Modern Combat 4.

- böngészőben akadásmentesen lehessen görgetni

- HD filmeket lejátssza

- hátlapi kamera tökmindegy, hogy milyen, az se baj ha nincs, de előli legyen, min egy Vga Skypehoz.

- valami jó, megbízható márka

2013. júl. 21. 18:42
 1/6 anonim válasza:
Samsung Galaxy Tab2. Elég megbízható jó márka. Árat nem írtál, de ez nem éppen a legolcsóbb.
2013. júl. 21. 19:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Én ilyen célokra Nexus 7-et vennék, böngészőnek pedig Nexus 4-emen a Firefox vált be, Chrome akadozott.
2013. júl. 21. 19:08
 3/6 A kérdező kommentje:
Chrome az nekem Xperia Sola-n is akad, de a gyári nem. A lehető legolcsóbb kéne. Pl: ez milyen? [link]
2013. júl. 21. 20:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Én anno egy 9,7-es ConCorde-ot nézegettem, de annak elég nagy volt a meghibásodási aránya, illetve egyéb problémák voltak vele, így letettem róla. Persze lehet, hogy már ezzel nincsenek ilyen problémák.
2013. júl. 21. 20:46
 5/6 anonim válasza:
Szerintem is Nexus 7 nekem ilyen van és imádom.
2013. júl. 22. 11:30
 6/6 kolozsibence válasza:
Asus MeMoPad HD 7" 50.000 körül van. Nagyon jó!
2013. júl. 24. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!