Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Apple Ipod Touch 8 Gb, vagy...

Apple Ipod Touch 8 Gb, vagy inkább Apple Ipod Classic 160 Gb? Melyiket vennétek inkább?

Figyelt kérdés
Ipod vásárlás előtt állok és tanácstalan vagyok melyiket válasszam. Mindkettőnek megvannak az előnyei ugyanis.:) A Classicot tudnám használni külső vinyóként (ha minden igaz), de a Touch-al lehetőségem lenne wifi-re suliban, munkahelyen..:)
2009. okt. 21. 13:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Hmm, tényleg elég nehéz így a döntés. Én inkább a 160Bg-osat venném, mert nagy a tárhelye, WIFI-re csatlakozni, meg éveken belül úgyis tudsz majd telefonnal vagy akármivel.
2009. okt. 21. 18:42
 2/7 anonim ***** válasza:
Én hallod egyiket se.:D Nem tudom mennyi most egy ilyen ketyere de inkább vennék egy Nokia 5800-át (ramélem jót írok) érintős, wiwfis, zenés, és még telefonálni is lehet vele:D
2009. okt. 21. 19:56
 3/7 anonim ***** válasza:

classic, mivel touchom (2G, 8GB) már van (XD ezt is arról írom)

de inkább vedd az új touchot (3G, 32GB), ami apple. comon $300, vagy a 64GB-ost, ami $400

és a touchot is lehet külső adathordozóként használni, csak totalcmd és hozzá egy t-pot nevű beépülő kell

ha bármi kérdésed van, menj az itouch.hu-ra vagy a szifon.com-ra

2009. okt. 23. 17:48
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha nincs sok zenéd, akkor alap hogy gondolkodás nélkül az itouch!

Én pont hogy a 2g-s ipod touchot ajánlom, mivel azt normálisan lehet JB-elni...

2010. jan. 28. 07:23
 5/7 anonim ***** válasza:
ipod classicon netezni nem lehet, winyónak nem használható (vagyis zenék, meg filmek de itunesal kell feltenni, és asszem idumbal leszedni róla a zenéket)
2010. aug. 27. 14:50
 6/7 anonim ***** válasza:
szal amire használni akarod...
2010. aug. 27. 14:51
 7/7 anonim válasza:
szóval? melyiket vetted mert én is pont -e döntés elött állok:/
2011. nov. 2. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!