Tudnátok 5.1 vagy 7.1 headsetet ajánlani?
Főként játékra, de gyakran nézek sorozatokat és hallgatok zenét. Tehát úgy összeségében mindenre kéne.
A limit 15.000FT lenne.
A jelenlegi kiszemelt: Genius HS-G700V
Fontos lenne továbbá hogy:
-Jól maradjon meg a fejen.
-Megbízható legyen. (Jó lenne ha nem gagyi műanyagból lenne összerakva.)
A válaszokat előre is köszönnöm.
Az 5.1 meg 7.1 headsetek mind parasztvakítások. Fejhallgatóból bőven elég a sztereó.
Ez a program bármely sztereó fejhallgatóból képes virtuális 7.1-et kicsikarni.
Mikrofonos fülest ugyanígy nem érdemes venni, jobban megéri egy olcsóbb asztali mikrofon és egy jobb minőségű fejhallgató.
Én kerülném az ilyen "gamer" márkákat mint a Razer, Genius, Steelseries stb., és inkább vennék egy direkt hangtechnikával foglalkozó márkás fejest. Ebben az árkategóriában én a Sennheiser HD 205-öt és az AKG K512-t tudom ajánlani.
Értem, köszönöm.
Esetleg tudnátok olyat ajánlani ami jól zárt?
A Sennheiserrel az bajom, hogy nincs rajtuk mikrofon, amiken meg van nem tűnnek valami zártnak.
Mindkettő hangzást szeretem, de inkább a mély központút. De jöhet mindkettőből.
Sharkoon Rush
Creative TACTIC360 SIGMA
ASUS Orion
De én megfontolnám az asztali mikrofonos dolgot is. Mikrofon nélküli fejhallgatók ilyen árban már tudnak eléggé. Én például egy Beyerdynamic DT235-öt használok, bár ez zárt, kifelé is hangos, és inkább az eredeti hangképet adja vissza, nincs kiélesítve semmilyen tartományra. Ellenben anno S.T.A.L.K.E.R. és Metro játékok alatt párszor rendesen megfosatott, mert a térhatásba durván beletaláltak. Zenei téren meg csak a Shure SRH440 veri, dupla annyiért. De ha ez nem lenne mégse jó, az ASUS Orion a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!