Az xbox360 slim is hajlamos a tulmelegedesre? Mik a tapasztalatok? Mennyit erdemes egy huzamban jatszani?
A slimek már jobbak, kevesebb esélyük a túlmelegedésre meg a 3 led problémára, de még így is bekövetkezhet.
Általában 3-4 órát ki kell bírjon a konzol folyamatosan terhelve de időnként nem árt pihentetni. Sokan nem tudják azt hogy ha kikapcsolják akkor érdemes várni akármelyik típusról van szó, legalább 5 percet legyen a főmenübe alapjáraton hogy a ventilátorok pörögjenek és tolják ki a meleg levegőt hogy ne ragadjon benne mert az is okozhat gondokat, ez inkább a régebbiekre jellemző, de hallottam hogy a slim gépeken sem árt ezt megtenni.
De játék közbe időnként nem árt ha pihen egy kicsit a gép, meg neked sem ártana, akkor szépen fogod felállsz beteszed főmenübe, majd kinyomod egy 5-10 percre, és persze az elhelyezése sem mindegy.
Ahogy az előttem szóló is írta.
Olyan helyen legyen ahol "kap levegőt",valamint a dashboardban 5-10 perc kikapcsolás előtt.
Nekem a régi fajta van, volt hogy napi 6-8 órát is ment és nem volt vele bajom soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!