Televízió vásárlás előtt állunk és kinéztem két készüléket, de nem tudom, szerintetek melyik jobb készülék? Egy Samsung UE32EH6030 vagy egy LG 32LN575S?
A Samsung-ot javasolnám de ezt a kivitelt (mivel a 6100-as szériától már a panel 200Hz-es)
Amit linkeltél az "EH" 2012-es év eleji széria,és valóságban csak 100Hz-es a panel a másik 100Hz-et skálázó elektronika (UP Scaler) dobja rá (mondjuk még mindig jobb mint az LG).
Azt javasolnám hogy egy picit tegyél hozzá és ezt vedd meg ha lehetséges ez "F" 2013 széria és valós 200Hz.
A 3D tekintetében az aktív szemüveges (ami a Samsung modellekre vonatkozik) sokkal jobb a passzívnál (ami az LG TVk-re vonatkozik).
Még annyit hozzáfűznék hogy tapasztalatból írtam.
Nekünk 2 Samsung TV is van az egyik az enyém a másik a szüleimé,mindkettő 200Hz-es (Samsung UE40ES6100 a másik 32"-es) az ismerőseim 99%-nak Samsung TV-je van sokakkal én mentem TV-t választani,és egyikük sem bánta meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!