Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogy lehet beállítani, hogy...

Hogy lehet beállítani, hogy mikor bekapcsolom a tv-t, egyből a műholdasra kapcsoljon?

Figyelt kérdés

Szóval mikor bekapcsolom a tv-t, a sima tv-re (nem tudom a nevét, az mikor nem műholdas, csak simán 4-5 csatorna) kapcsolt és a távirányítón lévő gombbal (amivel sávot kell váltani, például dvd lejátszás meg ilyenek közt) át kell kapcsolni. De most valahogy meg lett szüntetve ez a sima tv, szóval csak hangyás.

A kérdésem, hogy hogy lehet beállítani, hogy egyből műholdasra kapcsoljon. A többi tv készüléken itthon normálisan arra kapcsol csak az enyémen nem:S

Amúgy t-home-unk van, és azért lenne fontos, mert reggelente erre keltem, de így nincs se kép, se hang és így nem jó:S

Légyszi segítsetek:S

2009. okt. 19. 22:45
 1/5 anonim válasza:

Ez így hosszú. Állítsd be inkáb a telefonod ébresztőre.

Vagy dugd vissza a beltéribe az antennát anyukádék szobájában.

2009. okt. 19. 23:39
 2/5 A kérdező kommentje:

telefon is be van, csak ha az ébreszt visszaalszok, de ha tv megy akkor nem. visszadigni nem tudom, mert a zsinorok össze vissza mennek, másik szobába, onnan hálóba, nappaliba, padlásra, szóval fogalmam sincs mit hova kell.

Azt hittem simán beállítással meg lehet csinálni:S

2009. okt. 19. 23:46
 3/5 anonim válasza:
Szerintem valahogy be lehet állítani melyiken lapcsoljon be de tv je válogatja. Ha nem lehet akkor állítsd arra a csatornára a beltérit amelyikre bekapcsol az ébresztő.
2009. okt. 20. 05:11
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha van beltéri-egység,vagy SET-TOP BOX,és azoknak van

SCART csatlakozója,akkor avval kösd össze a TV készüléket.

T.i. a SCART szabványban van egy kapcsoló-feszültség(8-as láb)amelyik a TV-t AV üzemmódba direkt átkapcsolja.

Régen hasonló volt,amikor a videorecorder volt összekötve a TV-vel,és a PLAY gomb megnyomására átkapcsolta a TV-t AV üzemmódba.

2009. okt. 20. 15:04
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom máshova dugni semmit. Nem azzal van a baj, hogy nem arra a csatornára kapcsolt, hanem nem jó sávban. Tudjátok mikor van az a pár csatorna s nincs emmilyen digi tv, t-home vagy egyéb csak a sima. És arról kell átkapcsolni a műholdasra. De a sima tv-n most nincs adás, mármint ilyen hangya az egész, de nem úgy hogy közben van adás, csak sima hangya az egész hang nélkül
2009. okt. 20. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!