Hogy lehet beállítani, hogy mikor bekapcsolom a tv-t, egyből a műholdasra kapcsoljon?
Szóval mikor bekapcsolom a tv-t, a sima tv-re (nem tudom a nevét, az mikor nem műholdas, csak simán 4-5 csatorna) kapcsolt és a távirányítón lévő gombbal (amivel sávot kell váltani, például dvd lejátszás meg ilyenek közt) át kell kapcsolni. De most valahogy meg lett szüntetve ez a sima tv, szóval csak hangyás.
A kérdésem, hogy hogy lehet beállítani, hogy egyből műholdasra kapcsoljon. A többi tv készüléken itthon normálisan arra kapcsol csak az enyémen nem:S
Amúgy t-home-unk van, és azért lenne fontos, mert reggelente erre keltem, de így nincs se kép, se hang és így nem jó:S
Légyszi segítsetek:S
Ez így hosszú. Állítsd be inkáb a telefonod ébresztőre.
Vagy dugd vissza a beltéribe az antennát anyukádék szobájában.
telefon is be van, csak ha az ébreszt visszaalszok, de ha tv megy akkor nem. visszadigni nem tudom, mert a zsinorok össze vissza mennek, másik szobába, onnan hálóba, nappaliba, padlásra, szóval fogalmam sincs mit hova kell.
Azt hittem simán beállítással meg lehet csinálni:S
Ha van beltéri-egység,vagy SET-TOP BOX,és azoknak van
SCART csatlakozója,akkor avval kösd össze a TV készüléket.
T.i. a SCART szabványban van egy kapcsoló-feszültség(8-as láb)amelyik a TV-t AV üzemmódba direkt átkapcsolja.
Régen hasonló volt,amikor a videorecorder volt összekötve a TV-vel,és a PLAY gomb megnyomására átkapcsolta a TV-t AV üzemmódba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!