Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Windows 7 telepítő CD Miskolco...

Windows 7 telepítő CD Miskolcon? Többi lent.

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy Win7 telepítő CD-t. Darkcompban 20-25 ezer forintba kerül. Nem tudtok olcsóbb helyeket? Előre is kösz a válaszokat.

2013. júl. 15. 17:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Legálisan ettől olcsóbban nem igazán fogsz találni sajnos.
2013. júl. 15. 17:40
 2/11 anonim ***** válasza:
49%
Töltsd le valahonnan.A microfostól nem szégyen lopni.Az emberek többségénél, nem legális windows van.
2013. júl. 15. 17:46
 3/11 A kérdező kommentje:

Nem szeretnék illegálisan. Ennek 2 oka van:

1. Ha jól tudom bonyolultabb feltenni, haverom olyasmit mesélt, rakjam fel D,re majd a C-t formázzam meg. (ugye itt az eredeti windows) Ezzel nincs is gond, fél kézzel megcsinálom. De, mi van hogyha rosszul töltöm le? Akkor aztán ennyi volt xD Mármint, hogyha letöltöm win7-et de a drivereket (vagy valami ilyesmit mondott haverom) nincsenek rajta stb.

2.Mint mondtam haveromnak is illegális win7-je van, és ettől van belassulva a gépe (nem nagyon hiszem el, de jobb félni, mint megijedni :D) + 2 hetenként rakja újra a gépét. Állítása szerint. Nem tudom, hogy ez a gép újrarakás igaz-e mert ha nem akkor elég béna lehet.

(fogadok azt hittétek, hogy félem meglopni a Microsoftot xD meglopnám én, de ez a 2 ok miatt inkább megveszem win7-et) De ténleg kéne olcsóbb hely (: 15-20 ezer 15-nek jobban örülnék, mert már ráférne a gépemre egy újratelepítés, illetve 3 ezerért darkcompban megcsinálják, de ciki lenne oda 3-4 havonta járni. xD

2013. júl. 15. 18:02
 4/11 anonim ***** válasza:
Rosszul tudsz mindent.Nekem az "illegális" win7 kb másfél éve volt utoljára telepítve.
2013. júl. 15. 18:14
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

1. Nem bonyolultabb feltenni, ugyanaz a telepítés menete ha eredeti ha nem, a drivereket pedig mindkettőhöz ugyanúgy le kell tölteni

2.Nem attól lassú mert hamis, hanem attól mert felesleges , autómatikusan induló programokat telepített, az hogy 2 hetente újra kell rakni az a felhasználó vagy a gép hibája, de inkább az elő.

Nem tudom miért fizetsz kölön érte, csak van egy haver aki 1-2 sörért megcsinálja !

2013. júl. 15. 18:15
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Bár a pénzt kiadod érte ami nem kevés, de hidd el, jobb az a tudat, hogy eredeti. Nem lesz jobb a géped, nem tud többet, de segítetted, ill megtisztelted annyival a fejlesztőket, hogy nem loptad, mert azért qva nagy munka van egy oprendszer megírásában. Ez olyan mint az mp3 vagy az eredeti audio cd. Egyikhez jár a könyvecske, nyomtatott cd, a jobb minőség, és a tudat h eredeti. Viszont drágább 98% al. :)
2013. júl. 15. 19:04
 7/11 A kérdező kommentje:

5. Telefonszáma? xD csak viccelek.

6. Teljesen igazad van, ezért veszek meg sok játékot is, a helyett mintha letölteném, de persze vannak letöltve is :D

4. Akkor okés, de én inkább megvenném. :D

2013. júl. 15. 19:21
 8/11 A kérdező kommentje:
Ja, és a drivereket eredetihez is külön le kell tölteni? Bár nem probléma, de azt hittem alapból rajta van.
2013. júl. 15. 19:23
 9/11 anonim ***** válasza:
A legális és az illegális windows egy és uygan az. A külnöbség, hogy egyiket a kapot kóddal kell aktiválni, a másikat egy programmal. Az illegális windows -ok pontosan az eredti lemez másolata, semmit nem töröltek ki, semmit enm adtak hozzá (persze ez nem minegyikre igaz, vannak az ilyen "gamer edition super turbo full xp7vista kombo", amiket pistike készített unalmában, és telerakta szeméttel).
2013. júl. 15. 19:34
 10/11 anonim ***** válasza:
szóval driver uygan úgy kell mind2 -höz.
2013. júl. 15. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!