Windows 7 telepítő CD Miskolcon? Többi lent.
Nem szeretnék illegálisan. Ennek 2 oka van:
1. Ha jól tudom bonyolultabb feltenni, haverom olyasmit mesélt, rakjam fel D,re majd a C-t formázzam meg. (ugye itt az eredeti windows) Ezzel nincs is gond, fél kézzel megcsinálom. De, mi van hogyha rosszul töltöm le? Akkor aztán ennyi volt xD Mármint, hogyha letöltöm win7-et de a drivereket (vagy valami ilyesmit mondott haverom) nincsenek rajta stb.
2.Mint mondtam haveromnak is illegális win7-je van, és ettől van belassulva a gépe (nem nagyon hiszem el, de jobb félni, mint megijedni :D) + 2 hetenként rakja újra a gépét. Állítása szerint. Nem tudom, hogy ez a gép újrarakás igaz-e mert ha nem akkor elég béna lehet.
(fogadok azt hittétek, hogy félem meglopni a Microsoftot xD meglopnám én, de ez a 2 ok miatt inkább megveszem win7-et) De ténleg kéne olcsóbb hely (: 15-20 ezer 15-nek jobban örülnék, mert már ráférne a gépemre egy újratelepítés, illetve 3 ezerért darkcompban megcsinálják, de ciki lenne oda 3-4 havonta járni. xD
1. Nem bonyolultabb feltenni, ugyanaz a telepítés menete ha eredeti ha nem, a drivereket pedig mindkettőhöz ugyanúgy le kell tölteni
2.Nem attól lassú mert hamis, hanem attól mert felesleges , autómatikusan induló programokat telepített, az hogy 2 hetente újra kell rakni az a felhasználó vagy a gép hibája, de inkább az elő.
Nem tudom miért fizetsz kölön érte, csak van egy haver aki 1-2 sörért megcsinálja !
5. Telefonszáma? xD csak viccelek.
6. Teljesen igazad van, ezért veszek meg sok játékot is, a helyett mintha letölteném, de persze vannak letöltve is :D
4. Akkor okés, de én inkább megvenném. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!