Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen márkájú és típusú DVD...

Milyen márkájú és típusú DVD lejátszót érdemes venni, amely gond nélkül lejátssza a nagy felbontású wmv típusú fájlokat?

Figyelt kérdés
Az avi és mpeg típusú fájlok többségét le tudom játszani hagyományos DVD játszón, de a wmv fájlokat csak számítógépen tudom megnézni. Gyártanak olyan asztali DVD játszót, amely tudja a wmv-ek?

#.wmv #wmv fáljok #wmv fájlok lejátszása DVD játszón
2013. júl. 15. 16:48
 1/3 anonim ***** válasza:

nincs wmw támogatással rendelkező dvd lejátszó, ehhez egy médialejátszó kell, pl egy ilyen :

[link]

2013. júl. 15. 17:27
 2/3 A kérdező kommentje:
Időközben rájöttem a végső' megoldásra: Blu-ray lejátszót vettem, amely tudja a WMV9-es fájlokat lejátszani, és van neki hagyományos analóg kimenetei(RCA-k a régi tv-hez) is nem csak a HDMI. A Sony BDP-S185-ös típust vettem egy huszasért a teszkóban. Egyenlóre nagyon elégedett vagyok, mert látens' szükségletet is kielégít, a könnyű internetes filmnézést hagyományos tévén. Persze nem játszik le minden féle fájlt, mint egy tökös médialejátszó, de amire nekem kell arra tökéletesen megfelel.
2013. júl. 28. 17:36
 3/3 anonim ***** válasza:
20ért jó vétel volt !
2013. júl. 28. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!