Milyen a jó tablet? Értelmes válaszokat
Szeretnék venni egyet csak nem tudom mit kell tudnia?
Ilyenekről írjatok,hogy hány gigás legyen,ára ( én kb 30ezer körülit szánok rá), típusa,játékokat honnan lehet rá tölteni? Csak wifivel lehet netezni rajta vagy alapból ingyenes net van????
30 ezerért nem nagyon tudsz válogatni :) A "hány gigás" meg nem tudom mire vonatkozik. 1gb ram és 2 mag mindenképpen kell a gördülékeny működéshez.
Ingyenes net nem létezik. Max más hálózatára csatlakozol. A 30 ezres kategóriában nem fogsz 3g modemes modellt találni, így marad a wifi.
Hogy milyen a jó tablet?
DRÁÁÁGA!!!
Samsungot elfelejtheted ennyi pénzért. Még előfizetéssel is drágább, vagy olyat kapsz, ami szar (Galaxy Tab 2 7.0).
35k-t rá kell szánnod, ha újat akarsz, ennyiért már van Wayteq xTab 70dci vagy Concorde Tab Speed.
Ezek már nem akadnak (max ritkán, de már teljesen használható), hardveresen is jók, kijelző is jó, összeszerelésre és anyaghasználatra sem lehet panasz, stb.
Persze nem Nexus 7 vagy iPad mini (bár hardveresen és kijelző szempontjából iPad-nél jobbak, de iPad-eknél inkább a szoftver számít), de kb feleannyiba sem kerülnek.
Azok az olcsóságok szörnyűségek, mondjuk embere válogatja, hogy ki mivel éri be, én még nagyanyámnak sem vennék olyat, ha nincs annyi pénzem (35k), amennyiért jót kapok, inkább nem vennék semmilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!