Ajánlanátok egy nagyon-nagyon jó minőségű 2.1-es hangfalat, ami még árban is tűrhető?
Most ennek lehet 1000 variációja, én a szobai hangfalakhoz kerestem egy olyan aktív mélyet amin van high input bemenet, azaz a hangfal kábelt rákötöd, van ezeken autó bekapcsolás, nem kell semmi varira, adsz az erősítőn hangerőt és erősödik a mély is.
Használtam találtam egy heco sub 30 aktiv mélyet, most a két front JBL xe 6, nagyon régiek de jó bőrben, onkyo integra cucc hajtja meg.
A mély 30 centis, óriásit dob rajta 20.000 ft volt használtan, de csak az jó amin van olyan bemenet amire az erősítő hangfal kábel rácsatlakoztatható.
Egy hasonló összeállítás mondjuk egy Hans Zimmer vagy egy John Williams, padlón hajtva, és kiszakitja a lelked akkorát szól torzítás nélkül.
Hátrány, hogy rendes szobai aktív mélyet újban 100 alatt nem kapsz, és legalább 25 centis mély legyen benne.
Némi hangtechnikai tapasztalattal, vissza kell kérdezzek!
Valóban a hangminőség legfontosabb? Nagyon nagy szavak hangzanak el a kérdésben...
Ha nagyon-nagyon jó hang kell, meg erős basszus, akkor az egyáltalán nem 2.1 lesz és főleg nem lesz olcsó. Sztereó 2.0 jön szóba, ha igazán fontos a minőség, de úgy fogalmaznék: 50-ből használtban lehet olyat összeállítani, ami relatíve szépen szól...
Ha csak 20 van rá, akkor valami nagyobbacska fadobozossal érdemes lehet kezdeni, kipróbálni zenével stb...
Ha van rá mondjuk több, 30-35 akkor lehet próbálni használtban egy pár jobbacska monitor sugárzót: Mission, TDL, JPW, Celestion, Wharfedale, Tannoy...(esetleg egy Videoton)
És egy erősítőt: valami Kenwood, Denon, Pioneer, Technics ilyesmit el tudok képzelni.
Vagy esetleg egy színvonalas Denon, Technics stb kis Hi-Fi, ha jól működik, használtban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!