Fastresponse kérdése:
Ránézésre meg tudom mondani, hogy az replika (utángyártott) vagy eredeti Monster beats fejhallgató? Vagy csak akkor, ha fel veszem?
Figyelt kérdés
2013. júl. 12. 17:42
1/7 akosrakos válasza:
Pontosan melyik tipusról lenne szó?
2/7 A kérdező kommentje:
Beats by Dre Studio over-ear fejhallgató. Egy ilyet akarnak nekem eladni és elég olcsó (20ezer. De nem tudom kamúe. És előre utalással kell fizetni. Egy magán személy adja facebookról ismerem.
2013. júl. 31. 14:30
3/7 anonim válasza:
Előre utalással magánszemélytől ne vásárolj. Beszélj meg személyes találkozót, ha nagyon kell a portéka, ha ódzkodik, hagyd a fenébe, csalók is mind így "dolgoznak".
4/7 A kérdező kommentje:
Lett volna személyes találkozó de még életemben nem volt a kezembe olyan fejed azért tettem fel a kérdést hátha valaki tudja a mi a különbség. De már eladta. Azért köszi. :)
2013. aug. 6. 16:20
5/7 anonim válasza:
a dobozán van középen sorozatszám
a replicának nincs
külsőleg ennyi
a többit csak akkor látod meg ha van mellette eredeti is
6/7 anonim válasza:
meg amugy az is gyanus hogy a replikák hivatalos ára shopokba 20-as körül van az eredeti meg használtan is 45....
7/7 A kérdező kommentje:
Oké. Köszönöm inkább veszek egy eredetit. Az biztosabb és csak 25k val drágább.
2013. aug. 9. 14:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!