Vajon az olympus mju 790 sw tenleg birja a vizet?
Figyelt kérdés
Allitolag vizzallo de nem merem kiprobalni.Valaki segitsen akinek esetleg ilyen van es mar berakta vizbe.2008. jún. 25. 08:54
1/2 anonim válasza:
Hello!
Nekem nincs és nem is próbáltam, de: "Az ütésállóságot 1,5 méteres magasságból történő leejtésre, a vízállóság 3 méteres mélységig, a fagyásállóságot pedig -10 °C fokig garantálja a gyártó."
én hiszek az Olympusnak:)
2/2 anonim válasza:
Én fotósként dolgozom, és a munkahelyemen az egyik hülye munkatárs kipróbálta, beledobta az akváriumba a három aranyhal mellé. Kibírta. De nem lenne rossz ötlet, ha beszereznél mellé egy vízálló tokot.
www.extremedigital.hu
www.fotomarket.hu
sok helyen lehet kapni, biztos ehhez a típushoz is :) Fő a biztonság :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!