Betört a Samsung 82 cm LCD tv-m nek a kijelzője hol csináltassam meg? Legolcsóbból mennyiből tudom megúszni?
A mi SONY LCD tévénk képernyőjét is összetérték a gyerekek, még garanciális volt, fél éves készülék.. :-(((
Nem éri meg javíttatni :-( eladtam alkatrésznek. Több is veszett Mohácsnál.
Most egy sokkal modernebb van, ez már okos tévé, az előző még nem volt az. Nagyon szuper a jelenlegi! Számtalan kitűnő szolgáltatással, gyönyörű képpel, és 3D-s is. Nagyon élvezzük! A legtöbbet használt funkciói a beépített STB, külső winyóval megállítható, visszatekerhető, felvehető. A másik, hogy a számítógépeken lévő filmeket lejátssza, egy kiváló menőrendszerrel, megjelenése akár egy videotéka. Internetről leszedi a filmek borítójának képét, a tartalmat, értékeléseket, stb. És számtalan mini alkalmazás letölthető, telepíthető rá. Játékok, hírek, infók, filmek, még 3d filmek is. (ezekhez van egy második távirányítója, mint a Wii játékhoz)
Tehát, minden rosszban van valami jó!
5-ös vagyok.
Azt elfelejtettem írni. Fél évig visszatértünk a képcsöves tévére, amíg összespóroltuk az új tévé árát.
(ráadásul egy 37 centist használtunk addig)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!