World of Warcraft-nak az ingyenesén, hogy, hogy nincs PVP?
Figyelt kérdés
Még tavaly is játszottam a Wow ingyenes verzióján ahol csak 20-as szintig lehet eljutni és volt PvP aztán most is kiakartam próbálni ezt a pandás változatot ott volt ,hogy Pvp rámentem és elkezdte keresni mikor megtalálta rámentem a Join Battle-re aztán egy 3 másodőerc múlva kiírta ,hogy: Deserter vagyis ez azt jelenti ,hogy elhagytam a csatátá mielőtt vége lett olna csak az a baj ,hogy még elsem kezdődött ezt úgy eddig 5-ször játszotta el vagyis ahányszr próbálkoztam :/ szerintetek miért van ez? köszi előre :)2013. júl. 10. 17:06
1/9 Csiß válasza:
Bugos.Sajnos nem tudom hogy lehet megoldani mert pl nálam még nem jelentkezett ez a hiba.Pár napja láttam hivatalos forumban,hogy valaki ugyan erre panaszkodik de nem olvastam végig.Most meg nem találom azt a topicot.
2/9 anonim válasza:
lvl 20ason egyébként is irtózatosan élvezetes lehet a pvp :D
3/9 anonim válasza:
Nemtom, de vedd meg, vaterán vannak kifejezetten nagyon olcsók (keress arra hogy wow account)
4/9 A kérdező kommentje:
oké köszi. De amúgy rájöttem! Vagyis majdnem mert ez a karakterem egy farkasember volt aztán csináltam még egy Elfet azzal viszont eluindult!
2013. júl. 11. 12:27
6/9 A kérdező kommentje:
vgyis vérfarkas vagy inkább farkas :D
2013. júl. 17. 15:28
9/9 A kérdező kommentje:
ja :D
2013. júl. 18. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!