Melyik egy jó hangkártya?

Figyelt kérdés
Mert próbáltam letölteni, de hangot még mindig nem ad ki a gép. Az e-mail címem:valter.8@citromail.hu Vagy ha csak valaki egy linket tudna kapcsolni. Előre is köszönöm
2009. okt. 18. 11:29
 1/7 anonim válasza:

Ha otthoni zenehallgatásra vagy filmnézésre kell, akkor szerintem ár/érték arányban a Creative X-Fi Xtreme Audio a lehető legjobb választás.

De mielőtt elmennél venni egyet, csekkold le mégegyszer a hangkártyád driverét. Lehet, h csak amiatt nem szól.

2009. okt. 18. 11:45
 2/7 anonim válasza:
neked gondolom hangkártya kell... ha megmondod a hangkártyatípusát (sajátgép->jobbklikk->hardver->eszközkezelő) akk megmondom h milyen driver kell.
2009. okt. 18. 11:50
 3/7 anonim válasza:
bocs. az eléőbb elírtam. hangkártya driver kell
2009. okt. 18. 12:00
 4/7 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nem nagyon értek hozzá hogy milyen hangkártya van rajta,de viszont ahogy mondtad úgy nem jött ki hogy milyen kell.Rámentem a sajátgépre-Jobbklik de nem jött ki a hardver.
2009. okt. 20. 13:17
 5/7 anonim válasza:
sajátgép->jobbklikk->tulajdonságok->hardver->eszközkezelő, és ha télleg driver hibája van, akk ki lesz nyitva az a fül, amiben a hangkártya van (egyébként 1 sárga kérdőjel a mező jele)
2009. okt. 21. 15:59
 6/7 A kérdező kommentje:

Sárga felkiáltó jel van,de hiába akarom javítani nem tudom...

Esetleg a netről nem lehet letölteni egy olyan hangkártyát,ami jó?

2009. okt. 22. 08:21
 7/7 anonim válasza:

tisztázzunk vmit... a hangkártya 1 hardver!

neked hangkártya driver kell. ha kaptál a géphez 1 cd-t, akkor arról könnyen fel lehet telepíteni, ha nem, akk már kicsit bonyolultabb...

2009. okt. 22. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!