Miért rossz másik tévén az adás képe?
Még az előző vagyok, a TV és a műholdvevő antenna kábelei esetleg egymás mellett vannak azon kerestül is bejuthat a zavar, Próbáld másfelé vinni a kábelt.
És még egy, a földi vevő antenna a parabola közelében van? Esetleg még ott is bejuthat a zavar.
Ezeket kellene végignézni. Ha a kábel távolabb helyezése nem oldja meg a problémát akkor az antennát kell máshova szerelni. Nálam kb. 4-5m van a parabola és a földi vevőantenna között.
Esetleg a műholdvevő koaxkábelének a bekötése is lehet hibás. Nálam másodszorra sikerült nekik föltenni a bugót a kábelra, mert elsőre zárlatos lett és nem vett semmit.
Elég bénák a szereléshez úgy láttam, mert nem is ez volt a szakmájuk csak kizavarta őket a cég szerelni mert sok volt a meló.
Amit 2 szerelő megcsinált 3 óra alatt azt én egyedül megcsináltam volna 1 óra alatt. Dehát ez a trééééhome...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!