Valaki fogylalkozott már ilyennel, ehez hasonlóval? Lent

Figyelt kérdés

Vannak régről maradt videokazettáim és szoktam látni ilyen digitalizálókat( [link] ).

Ilyennel foglalkozik valaki, használt már valaki ilyen vagy hasonló de ilyen működésű szerkezettettel? Megéri ez, jó ez, könnyő használni?

2013. júl. 7. 22:11
 1/6 intrepid ***** válasza:
Ha vannak saját videófelvételeid VHS kazettán akkor érdemes digitalizálni. Mozifilmeket én nem tartom érdemesnek, mert azokat szinte mindent meg lehet venni, vagy megszerezni valahogyan, és még jobb minőségben is. Én is tudok digitalizálni, vannak mozifilmjeim kazettán, és nem másolom át lemezre. Ha van valami archiválni valód, írjál priviben. Pesti vagyok.
2013. júl. 7. 22:32
 2/6 anonim ***** válasza:

[link]

Itt nézz szét, van pár ilyen készülék. Viszont mivel VHS-ról van szó, annak van koax kimenete is. Én pont egy éve digitalizáltam a régi családi felvételeket.

[link]

én ilyen kártyát használtam, koaxon keresztül vettem fel, de van A/V bemenete is, ha ragaszkodsz hozzá, de nekem semmivel nem adott jobb képet.

2013. júl. 8. 08:53
 3/6 A kérdező kommentje:
őőő igen #1 értem amit mondasz csak az én kérdésem nem egyértelmű...
2013. júl. 8. 22:39
 4/6 A kérdező kommentje:
nem vagyok pesti vidékről írok, de köszönöm a válaszodat, az is segített!:)
2013. júl. 8. 22:41
 5/6 A kérdező kommentje:
#2 igen olyanra gondolok amit 1 éve csináltál, majd utána járok az oldalnak, csak még annyit, hogy nehéz volt vagy valami egyébre fektessek hangsúlyt, odafigyeljek?
2013. júl. 8. 22:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Különösebb nehézség nincs vele. Előtte megtisztítottam a videóban a fejeket, a fejdobot, és a babákat. Utána megkerestem a tuner programjában a videót (mint egy csatornát), aztán mintha tv-znék elindítottam, közben pedig felvettem a programban. Egyáltalán nem bonyolult. Az oldalt pedig tudom ajánlani, én is onnan vettem, bár akkor még olcsóbb volt jóval.
2013. júl. 8. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!