Szerintetek megéri 55e ért a lent belinkelt Xbox 360 slim? Sürgős
Sziasztok, használt xbox 360 slit RGH-s gépet vennék és kinéztem egyet a környéken.
Ez lenne az: [link]
55.000Ft tudnék adni érte, még nem írtam rá de ennyiért megérné megvenni? 70e-t semmi képen nem adnék ki érte!
Előre is köszöntem a válaszokat!!
Jó vicc.
Ennyiért vadonatújat kapsz, nem gagyi széttúrtat.
Nézd már meg,hogy be van nyomorítva,semmi szellőzési hely nincs körülötte (pedig 20-30cm minimum kéne körben).
A másik pedig az,hogy ennyiért vadi újat kapsz 2 év garanciával nem egy szétbarmolt szär gépet.
A Live-ot ki tudod próbálni,sőt ha Gold előfizetésed van havi két ingyen game jár (eddig volt Fable3,Assassin Creed2,és jön a Halo3 is) szóval megéri az előfizetés, mert a két ingyen játék kompenzálja az árát.
60k-ért vadonat új 250 gigás slimet veszel. És egy konzol boltba is már 45k-ért simán kapsz egy használtat, pedig konzolboltokba jóval drágább, hisz a boltnak is kell valami haszon.
Tehát 55k nagyon sok érte, 50k-t sem ér meg.
Ez a gép megérne 45.000-50.000 Ft?
Postával intézném, nem tudom személyesen elmenni és kipróbálni. Postával megérné?
köszönöm az eddigi hasznos válaszokat!!
Szerintem nem éri meg.Én csak flashalésig használt xbox 360 slimet (4g)vettem. 38k-ért.Amire a csávó 1500-ér ír ki bárbilyen játékot.pl. boltba:10k
csávónál:1500
Szóval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!