Miért írja ki folyton a gépem, hogy nincs elég hely a lemezen/nincs elég lemezterület?

Figyelt kérdés

Már kitöröltem egy csomó olyan programot amit ugyse használok, akkor miért írja ki folyton még akkor is amikor nem is akarok semmit letölteni?!

Előre is köszi!

2009. okt. 17. 15:29
 1/10 anonim ***** válasza:

Nézd meg mennyi hely van a lemezen. Az hogy kitöröltél dolgokat még nem biztos, hogy annyi helyet fölszabadított amennyi kellene.

Valószínűleg a windows akar nagyobb virtuális memóriát magának. Általában 4-5Gb szabad hely kell hogy legyen a lemezen.

2009. okt. 17. 15:35
 2/10 anonim válasza:
Vagy ott figyel minden a Lomtárban. Azt is üríteni kéne.
2009. okt. 17. 15:45
 3/10 anonim ***** válasza:

Üdv!

Javasolnám a CCleaner Programot a takarításhoz. [link]

Elvileg tud magyar nyelven is :)

Remélem segítettem.

2009. okt. 17. 16:21
 4/10 anonim válasza:
Töltsd le a cc cleaner-t,az rendbeteszi a dolgokat a gépen,utánna meg töredezettségmentesítsd a lemez(eket)t,pl. az autodesk defrag-gal. Üdv!
2009. okt. 17. 16:22
 5/10 A kérdező kommentje:

Először is a lomtáramat mindig ürítem szóval biztos nem attól van. Letölteni meg mondtam, hogy nem tudok semmit!

És elmagyaráznátok, hogy mindazt amit írtatok, hogy kell, mert az ilyenekhez nem értek!?

2009. okt. 17. 18:05
 6/10 anonim válasza:
Saját gépnél megtudod nézni ,hogy mennyi hely van hogyha rákattintasz a merevlemezekre (amelyikre kíváncsi vagy)jobb egérgomb-és tulajdonságok...Kifogja írni hogy mennyi a szabad terület,és mennyi a foglalt,és így próbálj meg kitörölgetni olyanokat amik nem kellennek.Legalább ott tudod figyelni hogy most már mennyi a szabad terület
2009. okt. 18. 11:33
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszi! Megnéztem és 1,52 MB a szabad terület a C meghajtón ez most jó vagy rossz?
2009. okt. 18. 13:10
 8/10 anonim válasza:

Helló ! Az rohadt kevés,de nagyon. Egyébként hiába törlöd ki a lomtárat,a regstry-ben lehet azért van egy nagycsomó szemét. De nem értem,ha van géped,van neted,akkor hogy nem tudsz letölteni ? Vagy ha otthon csak géped van és máshol netezel,akkor töltsd le egy pendrive-ra a 2 programot és otthon telepítsd fel. Goole-ba beírod,hogy:CCleaner és azt hogy : töredezettségmentesítés és letöltöd,pár mb-os programok csak. De hogy ezeket is fel tudd rakni,addig is törölj még egy pár programot,amit majd utánna visszatehetsz. Egyébént a windowsban is van saját töredezettségmentesítő,most a win7-ben én is ezt haszná

lom,de ahhoz hogy a sok láthatatlan szemét eltünjön,kell a CCleaner ! Ja,mégvalami,ha rámész a meghajtóra,tedd láthatóvá az összes file-t is,hogy azokat is ki tudd törölni !

Üdv! Haszos lehet:origo.hu/szoftverbázis

2009. okt. 19. 10:09
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszi! És akkor ha letöltöm ezt a ccleaner progit akkor az magától letörli a felesleges fájlokat és lesz hely a meghajtón?

Bocsi de csak a netezéshez értek a gépen ilyenekhez nem :(

2009. okt. 22. 16:52
 10/10 anonim válasza:
Helló! Előre be van pipálva minden ami kell,csak a tisztítót és a rendszerleírót használd. 1.elemzés majd tisztítás 2.hibák keresése,majd hibák javítása. Ha ez kész,akkor futtass egy töredezettségmentesítőt és kész van minden! Ezeket hetente csináld meg,gyorsabb,tisztább lesz a géped. Üdv!
2009. okt. 23. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!