Miért írja ki folyton a gépem, hogy nincs elég hely a lemezen/nincs elég lemezterület?
Már kitöröltem egy csomó olyan programot amit ugyse használok, akkor miért írja ki folyton még akkor is amikor nem is akarok semmit letölteni?!
Előre is köszi!
Nézd meg mennyi hely van a lemezen. Az hogy kitöröltél dolgokat még nem biztos, hogy annyi helyet fölszabadított amennyi kellene.
Valószínűleg a windows akar nagyobb virtuális memóriát magának. Általában 4-5Gb szabad hely kell hogy legyen a lemezen.
Üdv!
Javasolnám a CCleaner Programot a takarításhoz. [link]
Elvileg tud magyar nyelven is :)
Remélem segítettem.
Először is a lomtáramat mindig ürítem szóval biztos nem attól van. Letölteni meg mondtam, hogy nem tudok semmit!
És elmagyaráznátok, hogy mindazt amit írtatok, hogy kell, mert az ilyenekhez nem értek!?
Helló ! Az rohadt kevés,de nagyon. Egyébként hiába törlöd ki a lomtárat,a regstry-ben lehet azért van egy nagycsomó szemét. De nem értem,ha van géped,van neted,akkor hogy nem tudsz letölteni ? Vagy ha otthon csak géped van és máshol netezel,akkor töltsd le egy pendrive-ra a 2 programot és otthon telepítsd fel. Goole-ba beírod,hogy:CCleaner és azt hogy : töredezettségmentesítés és letöltöd,pár mb-os programok csak. De hogy ezeket is fel tudd rakni,addig is törölj még egy pár programot,amit majd utánna visszatehetsz. Egyébént a windowsban is van saját töredezettségmentesítő,most a win7-ben én is ezt haszná
lom,de ahhoz hogy a sok láthatatlan szemét eltünjön,kell a CCleaner ! Ja,mégvalami,ha rámész a meghajtóra,tedd láthatóvá az összes file-t is,hogy azokat is ki tudd törölni !
Üdv! Haszos lehet:origo.hu/szoftverbázis
Köszi! És akkor ha letöltöm ezt a ccleaner progit akkor az magától letörli a felesleges fájlokat és lesz hely a meghajtón?
Bocsi de csak a netezéshez értek a gépen ilyenekhez nem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!