Létezik set-top-box (DVB-T) 2 db Scart csatival?
Hello!
Azt nem tudom, hogy van-e 2 scart-os,de nekem is volt ilyen problémám,de vettem egy scart elosztót és abba vannak bedugva, és van rajta egy gomb és azzal tudom kapcsolgatni,hogy a boxot vagy a dvd-t mutassa. Így nem kell át dugdosgatni,ha épp dvd-n akarok valamit nézni.
Kösz a válaszokat. Ezek szerint egy plusz csingi-lingit is rá kell akasztani a rendszerre. Éljen a modern technika!..
Mindenesetre, ha szerencsém van, a fentebb belinkelt 2 portos scart elosztó automatikusan kezeli a készülékek kapcsolójelét - legalább is nem látok rajta manuális kapcsolót.
Szia!
Létezik.
Pl.: [link]
"Láncba"kötöd a dvd lejátszót a vcr scartra.
Ha bekapcsolod a dvd-t akkor annak a jelét látod a tv-n.Ha kikapcsolod ,akkor visszatér a beltérinek az adása.
Köszi, igen valami ilyesmi kéne, csak az a baj, hogy ez a típus már nem nagyon kapható, és a médialejátszó képességei is elég korlátozottak: "Támogatott formátumok: MP3/ JPEG/ BMP/ OGG / MPG, TS, M2TS, MKV". Sehol egy AVI, DivX, Xvid..
Lehet, hogy a megoldás egy 95CX + egy kétportos scart switch lesz?..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!