Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szerintetek manapság jó az én...

Szerintetek manapság jó az én gépem?

Figyelt kérdés

Processzor: AMD Athlon 64 x2 dual core processor 6000 + 3.00 GHz

RAM: 8 GB

64 bites rendszer típus

Videókártya: VTX Rrdeon HD 4850

Köszönöm a válaszokat!

2013. júl. 5. 18:37
 1/7 A kérdező kommentje:
A videókártyánál a Rrdeon helyett az Radeon :)
2013. júl. 5. 18:38
 2/7 anonim ***** válasza:
ezzel a processzorral már nem fogod tudni futtatni az újabb játékokat. Ma már egy 2 magos processzor semmire se elég.
2013. júl. 5. 18:54
 3/7 A kérdező kommentje:
de a 3.00 GHz az nem 3 mag??
2013. júl. 5. 19:00
 4/7 anonim ***** válasza:
AMD-Nél X2 = 2MAG és oda írtad hogy DUAL CORE , ha dual core van odaírva akkor biztos 3magos nem? x3-nak és triple core-nak kéne lennie ráadásul attól még hogy 2 magos egy proci, nem jelenti azt, hogy nem tudja kezelni a mostani játékokat, pl az én proci intel core 2 duo e8500 3,2ghz meg 4gb ram és hd 7770 simán ment far cry 3 medium-ban 1680x1050-ben, a hitman meg high-on , de mindegy. az megint más kérdés, hogy ez az amd proci sehol sincs egy C2D-hez
2013. júl. 5. 19:20
 5/7 anonim ***** válasza:

Jónak nem számít, de mennek rajta játékok :) Egyébként nem tudom h hogyan, de én is hasonló kaliberű géppel rendelkezem. Ugyanígy AMD 64 X2es proci, bár az enyém tán 3.2es, ugyanúgy HD 4850es vga-m van (Gainward), csak nekem 4 giga ram.

Egyébként eddig 1 játék nem ment a gépemen, a GTA 4 (mármint amit próbáltam). Az újabbak már lehet h szaggatnak, de a COD-októl az NFS-ig, a Batmanig az Assassin Creedig minden ment, és nem szaggatott élvezhető grafikán. Tehát még nem nevezhető elavultnak, de azért jónak sem

2013. júl. 5. 19:39
 6/7 anonim ***** válasza:
"nem nevezhető elavultnak" amit már nem gyártanak,az elavult. A mai 8 meg hat magos processzorokal már nem versenyezhet egy dual core
2013. júl. 5. 20:13
 7/7 anonim ***** válasza:
wtf? "mezei felhasználók" számára szánt prociknál 6-8 magos csak AMD-k vannak, az intel i szériája csak úgy "8magos,4magos" , hogy belenyomják a HyperThreading-et de mindegy. és egy legerősebb core i7 simán lenyomja az amd-t jó pár tesztben(igaz, valamiben az amd az intelt, de a mérleg az intel felé billen) hiába nem fizikai 8 maggal rendelkezik, szóval érdekes, hogy ezt írtad 4.válaszoló
2013. júl. 5. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!