Használt XBOX 360 ELITE flashelt konzolt érdemes megvenni?
Itt venném meg: [link]
Azért veszek flashelt xboxot mert én szeretnék multizni, és játékokat venni hozzá. úgy tudom ehhez egy elit gép is jó.
Multizni nem akarok rajta.
Most nézem hogy kihagytam egy NEM szót, bocsánat!!
Javítva így lenne:: Azért veszek flashelt xboxot mert én NEM szeretnék multizni.
Szia.
Így mindjárt máshogy hangzik :)
45pénzért marhadrága a cucc. Kb 30ezerért mondanám azt, hogy érdemes lenne gondolkodni rajta.
2009-es, azaz 4 eves cucc. Keveset használt pedig duma, az eladó úgyis kijátszott rajta mindent, amit le tudott tölteni hozzá xD
Inkább vegyél egy megRGH-zott slimet újonnan.
Igaz, én is tartottam tőle hogy nem egy mostani konzol, de fórumokban néztem és ott írták hogy elég erre egy használt elit.
Üzletben lehet venni RGH új slim konzolt, vagy az is jó ha keresek egy használtat ami már nem régi kb:2éves?
És ha van olyan üzlet a címét le tudnád írni?
Ezt a használt slim konzolt találtam ami közel is van és RGH-s verzió, elvileg minden verzió friss és 250GB-s
Erről vélemények?
Az RGH az Rántott
Gesztenyés
Harcsa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!