Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » A nagy tévégyártók (LG,...

A nagy tévégyártók (LG, Panasonic, Sony) miért mindig a SAMSUNG-ot másolják a helyett, hogy ők is kitalálnának valami újdonságot?

Figyelt kérdés

2013. júl. 3. 16:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Azért az Ambilight sem csak annyi, hogy 2 LED van a tv szélében, és néha világít. És néha nagyon hangulatos tud lenni.

"Az LG a passzív 3D-t az után találta fel, hogy a Samsung már előállt az aktív 3D-vel!"

De basszus, akkor egy másik gyártó se használjon 3D-t? És amúgy is, kit érdekel, hogy az aktív 3D-t ki "találta fel", itt a passzív 3D-ről volt szó. Csak azért, mert 3D még teljesen más.

Olyan hülye kérdés ez, nem is tudom miért foglalkozunk ezzel. Most akkor ne legyen Ford-on kívül más autómárka, mert ők találták fel? Tök mindegy, hogy mit ki talált fel, más gyártó ha más módszerrel el tudja érni azt, akkor az teljesen legális, hiszen nem sértettek meg semmilyen szabadalmat, és nekünk, vásárlóknak is jó, hisz a piacversenyből csak nyerhetünk.

2013. júl. 4. 11:59
 12/13 A kérdező kommentje:

"Tök mindegy, hogy mit ki talált fel, más gyártó ha más módszerrel el tudja érni azt, akkor az teljesen legális, hiszen nem sértettek meg semmilyen szabadalmat, és nekünk, vásárlóknak is jó, hisz a piacversenyből csak nyerhetünk."

Nem tudom, abban nekünk mi a jó, hogy az egyik mindig kitalál valami újítást és többi lemásolja. Ez a kérdés pontosan arról szól és már részleteztem is, hogy a Samsung minden évben hoz valami újat, amit a többiek a következő évben lemásolnak:

pl. beépített kamera, két- és négymagos processzor, hang- és mozgásvezérlés, stb...

2013. júl. 4. 13:06
 13/13 A kérdező kommentje:
Amúgy kíváncsian várom, melyik gyártó lesz a következő, aki "feltalálja", lekoppintja az Evolution Kit-et...
2013. júl. 4. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!