Megeri a 2 eves garancias Ipad mini 90ezerert videki szallitassal?
Figyelt kérdés
2013. júl. 3. 16:10
11/18 A kérdező kommentje:
Nem azt kerdeztem, hogy kockazatos-e meg ilyenek, hanem azt, hogy arban megeri-e!!!!!!
2013. júl. 3. 18:30
12/18 anonim válasza:
De ha csak almát kapsz Apple helyett akkor NEM éri meg!!!
15/18 anonim válasza:
Rendeld meg megéri.
Ha kapsz egy csomag kávét a dobozban, akkor meg ne gyere ide sírni. Amúgy ennyiért boltban is kapsz, miért ragaszkodsz ehhez az oldalhoz? Boltban is két év gari van rá. Ahol nincs annyi az kamú, már ezért sem rendelnék innen. Ennyi.
Ha nem tudunk meggyőzni akkor meg minek kérdezel?
Rendeld, fizesd, azt mehet rendőrségre se pénzed se ilyen szarod nem lesz csak feljelentési papírod. Azzal meg tudod mit csinálhatsz. XD
17/18 A kérdező kommentje:
Megerkezett az Ipad, megvettem,es benne volt origin csomagolasban, semmi baja nincs, nem tudom mit kell felni!
2013. júl. 6. 17:28
18/18 anonim válasza:
Na az jó hír.
Mit kell félni?
Hetek óta lehet tudni, hogy egy páran ezt becumizták. Fóliás csomagolásban érkezett... de csak szeletelt alma vagy krumpli volt.
Látom figyelmesen elolvastad a válaszokat, mert valaki még linket is kitett róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!