Samsung vagy LG Smart TV-t ajánlanátok inkább? Miért?
Ha érdekel a smart tartalom, akkor mindenképp Samsung! Nem csak azért, mert ő vezette be a piacra, hanem azért is, mert messze a legjobb! Csak annak szemvényvesztés a Smart TV, akinek nem Samsungja van. De ezt megértem.
Továbbá az LG a Samsung egyik legnagyobb másolója. Te döntöd el, melyik kell: az eredeti vagy a "koppintott".
4.
Nem tudom, hogy nekem szántad-e mondandódat, de ha igen, akkor válaszolok.
Nem kapok jutalékot!
A Samu gagyi lenne? Akkor miért koppintja állandóan a többi gyártó? Többek között az általad említett Magic Remote-ot is a Samu Smart Touch Pad-járól "vették kölcsön". De említhetnám a hang- és mozgásvezérlést, beépített wi-fit, második (smart) távirányító, kétmagos processzor, beépített kamerát és még nagyon sok minden mást! Szerinted a gagyit másolná a Panasonic vagy a Sony?
Megnézheted bármelyik netes tesztet is: mindenhol a Samut hozzák ki a legjobbnak! A Samu Smart alkalmazása és Media Player-e simán veri az összes többit! és ezt se én állítom.
10 dekás 3D szemüveg? 24gramm az, elemmel együtt! Még hogy te javítasz tévéket...
És végül: nem azért mondom, hogy a Samu a legjobb, mert nekem az van, hanem azt mondom: azért van Samum, mert az a legjobb! És egy fillért se kapok ezért!
Szerintem semmi reklámot nem írtam, "csak" elmondtam, szerintem miért azt kellene vennie! Aki tanácsot kér, az eleve befolyás alá kerül.
Azt pedig nem is én írtam, hogy a smart szemfényvesztés és nem is lehet kihasználni! Azt az első válaszoló írta, én pedig a második voltam. Sőt, pont ez a lényeg! Akit érdekel a smart, az szerintem kizárólag Samut vegyen, ugyanis neki messze legjobb a smart alkalmazása, naponta frissül és messze a legtöbb magyar alkalmazás is ott van! Az Explore 3D-ről nem is szólva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!