Tudnátok ajánlani jó játékokat xbox 360-ra?
Figyelt kérdés
Bármilyen jöhet. (lövöldözös, autós, mászkálós, stb..)2013. júl. 2. 21:31
1/7 anonim válasza:
Fallout 3 GOTY
Fallout New Vegas Ultimate Edition
The Elder Scroll:Skyrim Legendary Edition
Ezek a kiadások tartalmazzák az összes DLC-t,és eddig megjelent javításokat (patch).
Borderands2+DLC-k
Dishonored
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2013. júl. 3. 00:44
3/7 A kérdező kommentje:
ncore-on elérhetöek?
2013. júl. 3. 00:50
4/7 anonim válasza:
Bár nem néztem még,de szerintem igen.
5/7 A kérdező kommentje:
Forza horizon szerinted jó játék? Érdemes letölteni?
2013. júl. 4. 16:21
6/7 anonim válasza:
Ha az előző részekkel játszottál,és tetszett akkor érdemes letölteni színvonalas játék az biztos.
A WRC-t is merem ajánlani,szerintem az egyik olyan autós game ami igazán közel álla valósághoz,már ahogy az autó különböző részei sérülnek (motor ,váltó,hűtő,futómű,kaszni stb..) pl.ha leütöd a futóművet akkor nehezebb lesz az irányítás és még számos hasonló dolog van benne.
7/7 A kérdező kommentje:
Már a Colin Mcrae rally 2005-ben is így volt ez.:D Még xbox classic-ommal toltam ki majdnem és ugyanígy részletesen sérült benne minden, ahogy leírtad és az autó viselkedése úgy változott. Csak nyilván azóta a grafika és az irányítás is sokat fejlődött, ami élvezhetőbbé teszi a játékot. Köszi a kommented! :)
2013. júl. 4. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!