A PS4 lejátssza a PS3-mas játékokat?

Figyelt kérdés
Vagy meg kell várni míg kijönnek.

2013. jún. 30. 11:23
1 2
 1/13 anonim válasza:
A PS2 lejátszotta a PS1-est. A PS3-as lejátszotta a PS2-est. Nem hiszem, hogy ezt meg fogják szakítani.
2013. jún. 30. 11:34
 2/13 A kérdező kommentje:
Remélem nem mert sokkal jobban szeretnék PS4-est.Sokkal erősebb.
2013. jún. 30. 11:57
 3/13 anonim ***** válasza:
4%
De ha, Playstation 3 játékokkal szeretnél játszani Playstation 4-en, akkor miért nem veszel egy Playstaton 3-ast?
2013. jún. 30. 12:00
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Te mit kapsz ember? xD Na vajon miért? -.- Azért mert PS4-re jönnek majd az újabb játékok a közeljövőben, a még jobb grafikával a még jobb AI-val(remélhetőleg) a még jobb játékmenettel a még jobb történettel? Meg God of War folytatások, Killzone folytatások?
2013. jún. 30. 12:22
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm!A billentyűzetemből vetted ki a szót! :D
2013. jún. 30. 12:26
 6/13 anonim ***** válasza:
2%

Én kérek elnézést, hogy nem vagyok globális kocka, és nem játszom naponta órákat PS-en.

Felét nem értem amit leírtál :D De ha PS3 játékokkal akar játszani, akk vegyen PS3-at, ne 4et, vagy én gondolom rosszúl?

2013. jún. 30. 12:26
 7/13 A kérdező kommentje:
Szerintem egyikünk sem kocka és egyikünk sem játszik órákat PS-en!Én a helyedben körülnéznék először minthogy beszélek marhaságokat!
2013. jún. 30. 12:30
 8/13 anonim ***** válasza:
Ja , nekem nincs PS-em(sem xbox-om) de azért sejteni lehet, hogy vajon miért kell az embernek valamiből az újabb :)
2013. jún. 30. 12:41
 9/13 anonim ***** válasza:

Nem azért venne ps4et hogy ps3mmal játsszon de ps3 ra is van rakat olyan game amit gondolom szívesen játszana ps4en is...

Amúgy a kérdésre a válasz elvileg lefogja...

Amit az 1# írt pedig kicsit módosítanám:

Ps3 ból csak a 60gb os vitte a ps2 játékok az összes többi nem sony szemét módon szoftveresen nem támogatja...

[most a többiek mindjárt mondják mert nem kompatibilis vagy valami ilyen duma]

Cfw-s ps3ak 2000 széria majdnem az összes ps2 játékot viszi, tehát ez is csak azért van hogy vedd meg a ps2őt is a ps3 mellé ne hogy 1 konzolod legyen...

2013. jún. 30. 13:33
 10/13 TaKy99 ***** válasza:

uh, ennyi félinformációt!

Na a lényeg. A PS4 nem tudja lejátszani a PS3-as játékokat. A hardver nem alkalmas rá, hiszen architektúrát váltottak.

Ellenbe a visszafele kompatipbilitást úgy fogják megoldani, hogy a Sony felvásárolta a Gakai stream felhőszolgáltatást.

Azaz interneten keresztül, távoli szerveren futó játék képét tudjuk majd streamelni.

De a Gakai nem azonnal indul a PS4 kiadásával, hanem majd valamikor 2014-ben. Illetve arról sincsenek még információt, hogy mekkora lesz a Gakai kezdeti könyvtára, milyen játékokat fog tartalmazni.

Az viszont biztosnak látszik, hogy a szerverek leterheltségét elkerülendő a Gakait regionálisan fogják megnyitni a felhasználók előtt, azaz először az USA-ban, majd Japán, Ny-Európa, Ázsia és szokás szerint a legvégén Kelet Európa :(

Pletykák arról is szolnak, hogy mindez nem ingyen lesz!

Forrás: [link]

2013. júl. 1. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!