A PS4 lejátssza a PS3-mas játékokat?
Én kérek elnézést, hogy nem vagyok globális kocka, és nem játszom naponta órákat PS-en.
Felét nem értem amit leírtál :D De ha PS3 játékokkal akar játszani, akk vegyen PS3-at, ne 4et, vagy én gondolom rosszúl?
Nem azért venne ps4et hogy ps3mmal játsszon de ps3 ra is van rakat olyan game amit gondolom szívesen játszana ps4en is...
Amúgy a kérdésre a válasz elvileg lefogja...
Amit az 1# írt pedig kicsit módosítanám:
Ps3 ból csak a 60gb os vitte a ps2 játékok az összes többi nem sony szemét módon szoftveresen nem támogatja...
[most a többiek mindjárt mondják mert nem kompatibilis vagy valami ilyen duma]
Cfw-s ps3ak 2000 széria majdnem az összes ps2 játékot viszi, tehát ez is csak azért van hogy vedd meg a ps2őt is a ps3 mellé ne hogy 1 konzolod legyen...
uh, ennyi félinformációt!
Na a lényeg. A PS4 nem tudja lejátszani a PS3-as játékokat. A hardver nem alkalmas rá, hiszen architektúrát váltottak.
Ellenbe a visszafele kompatipbilitást úgy fogják megoldani, hogy a Sony felvásárolta a Gakai stream felhőszolgáltatást.
Azaz interneten keresztül, távoli szerveren futó játék képét tudjuk majd streamelni.
De a Gakai nem azonnal indul a PS4 kiadásával, hanem majd valamikor 2014-ben. Illetve arról sincsenek még információt, hogy mekkora lesz a Gakai kezdeti könyvtára, milyen játékokat fog tartalmazni.
Az viszont biztosnak látszik, hogy a szerverek leterheltségét elkerülendő a Gakait regionálisan fogják megnyitni a felhasználók előtt, azaz először az USA-ban, majd Japán, Ny-Európa, Ázsia és szokás szerint a legvégén Kelet Európa :(
Pletykák arról is szolnak, hogy mindez nem ingyen lesz!
Forrás: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!