Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Az androidos tabom miért nem...

Az androidos tabom miért nem kapcsolódik?

Figyelt kérdés
USB.vel öszekötöttem a géppel és nem történt semmi...mi lehet a baj?

2013. jún. 29. 17:41
 1/3 anonim ***** válasza:
47%
Az a baj hogy nem iPad , azzal ne félj nem lenne ilyen bajod..
2013. jún. 29. 19:31
 2/3 aHermann ***** válasza:

Jó vicc volt az iPad említése. Mondom ezt úgy, hogy nekem is van. Ha kellően kinevettük magunkat, akkor esetleg végig lehetne gondolni a dolgokat. És akkor az iTunes-os bohockodást a fájlkezeléssel még nem is említettem, ami androidon sokkal egyszerübben megoldható.

1. gond lehet a kábellel, megtört vagy nem érintkezik rendesen. Próbáld ki másik kábellel, ha azzal sem megy, akkor még mindig lehet a csatlakozónál a probléma.

Gyorsan megjegyzem, ilyen gondom volt már egyaránt androidos ill. ios-es kütyükkel,is.' Egyszerüen ezek kopó alkatrészek.

2. Driver probléma. Keress rá a készülék driverére és telepítsd a gépre, majd csatlakoztasd újra a tabletet.

Egyébként pedig vidd vissza garanciában, ha továbbra sem működik, ahogy ugyanezt javasolnám, ha iPadről lenne szó.

Annyit még hozzátennék, hogy iPad esetében valóban kevésbé jönnek elő ilyen problémák, mint ahogy aziPadhez hasonló árkategóriájú egyébb ableteken is általában ritkább.

Üdv egy alma és droid fan. :-)

2013. jún. 29. 22:59
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi aHermann:D megpróbálom de szerintem csatlakozónál van a hiba:/ mert driver hiba nem nagyon szokott lenni v. ha van befagy a tablet:S ja és még nem is garanciás a cucc v. ha az nincs meg a blokkja:)
2013. júl. 16. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!