Hangfalkábel vásárlásakor mire kell odafigyelni?
Figyelt kérdés
Gondolom van különbség köztük, nem?2013. jún. 28. 20:35
1/5 anonim válasza:
Pontosabban milyen hangfalkábel? Ha simát veszel, azt javaslom innen vedd, olcsó, de jó minőségű tiszta réz kábeleket árulnak.
Ha simát veszel, arra figyelj, hogy ne somogyit egyél, borzalmas minőségű, nekem a hangfalaimba csak ideiglenesen raktam olyat, mert kifogytam ebből, amit itt vettem, pár hét után volt csak időm másikat venni és mikor kicseréltem, láttam, hogy rohadásnak indult a somogyi, tehát nem rézkábeleik vannak....
2/5 anonim válasza:
Valami különbség van köztük, de ha nem stúdióba kell, hanem csak otthonra, és nem többszázezres hangrendszeren hallgatnád a zenét, és nem is tökéletes a hallásod, akkor elég egy olcsóbb. Nem a legolcsóbb gagyi, de egy 200 ft/m-es már valószínű elég lenne.
3/5 A kérdező kommentje:
Valahogy így néz ki a mostani
nem csak egy drót fut benne, hanem egy csomó vékony...és most csak annyi, hogy hosszabbat szeretnék venni...
2013. jún. 29. 12:28
4/5 anonim válasza:
Írd már le legalább, hogy mihez kell? Hangfalhoz egyáltalán, vagy fűnyíróhoz, kávédarálóhoz, hűtőgéphez? ... Írd le milyen rendszerbe pakolnád be, milyen hosszon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!