Miben különbözik az ipod touch 2g a 3g-től?
Olvastam egy fórumon h ipod touch 3g 8gb nem létezik,csak 32 és 64gb.
Pontosabban létezni létezik,csak nincs különbség 2g és 3g 8gb-os verzió között.
igen azert van kulombseg ha egy keszuleket egy jelzessel latnak el mint pl: 2G vagy 2ndG
ipod tuch nem lehet 3G-s mert az egy mobil internet halozat ami nem elerheto az ipod tuchban mivel nincs benne sim kartya
Fú az első nem egészen arra gondolt amire te szerettél volna választ kapni. Na szal újabb szoftver van rajta. Az idegesítő hibákat kijavították, pl asszem most már a naplóba is elfordul a qwerty billentyűzet és stb...
Remélem tudtam segíteni:) Nekem volt egy első generációs ipod touchom de sajnos elloptál azóta is siratom:(
Uccsó válaszoló thx,többiek tűnés innen... :)
3g = nem feltétlenül 3G mint HÁLÓZAT hanem 3. GENERÁCIÓS ipod touch.
Ez még mindig nem korrekt. Az iPod Touch 3G ugyan azt az erősebb hardvert kapta mint ami az iPhone 3GS-ben van.
A szoftver meg független a hardvertől, az új 3.1.2-es szoftvert bármelyikre fel lehet tenni, akár a legelső generációsra is.
szifon.com-on és itouch.hu-n 100%-ig kiokosodhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!