Vad35 kérdése:
Szerintetek macbook air-t, samsung series 9-et vagy sony vaio pro-t kéne választanom?
Figyelt kérdés
A pénzt nem sajnálom rá,de mindenképpen hasonló laptopot szeretnék venni.2013. jún. 25. 19:43
1/14 anonim válasza:
Attol fugg,milyen rendszert szeretnel . En elfogult vagyok az osx-el , evek ota ezt hasznalom - 2 eve macbook air-rel es nagyon mg vagyok elegedve vele . A vaio-val egy idoben sok vga chip hiba volt ,nem tudom mostanaban milyeneket gyartanak.
2/14 Multigod97 válasza:
Ha pénz nem számit akkor egy MacBook Air
3/14 anonim válasza:
Amikor a Series 9-et és az Airt egymás mellett láttam a Series játékgépnek tűnt az Airhez képest. Nagyon hajlott az egész gép, az Air jóval rugalmasabb. Meg ugye az teljesen fémből van a Seriesben pedig van bőven műanyag.
Árban meg nem volt nagy eltérés. Ez attól is függ, hogy hol veszed, mert az airt is meg lehet venni jóval olcsóbban, mint az APR-ekben.
4/14 anonim válasza:
Jac:
Nagyon hajlott az egész gép, az Airhez képest jóval rugalmasabb.
5/14 xKakashix válasza:
6/14 anonim válasza:
Utolsó: te normális vagy, a kérdező vékony, kisméretű ultrabookot venne 13" alatt, te meg 15-17colos gépeket javasolsz neki?
8/14 anonim válasza:
Szerintem a három leirt tipus és a "mindenképpen hasonló laptopot szeretnék" eléggé egyértelművé teszi az ultrabook kategoriát..
9/14 xKakashix válasza:
Mert ha csak Macbook Air-t ír akkor azt mondom oké, de a másik kettőbe ugyanúgy van nagyobb méretű...
10/14 xKakashix válasza:
Mind1 legyen a Macbook én azt mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!