Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hol tudnék hozzájutni olcsón...

Hol tudnék hozzájutni olcsón egy Canon EOS 1000D-hez?

Figyelt kérdés
Nézegettem interneten a webáruházakat, de egyenlőre még megfizethetetlen számomra a 130eFt is, így hát arra gondoltam, hogy mivel léteznek ilyen áruházban bemutató darabok - amiket gyakorlatilag emberi kéz alig érint, mert vitrinbe vannak - szóval hogy vennék egy ilyen bemutató darabot, csak nem tudom hol lehet. Tudnátok segíteni?? Köszi
2009. okt. 13. 22:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy hülyeséget kérdek, de azok nem ugyanúgy eladóak? Miután elfogy raktárról a többi, ez is eladásra kerül. Legalábbis én így képzelem. Ha pedig a Canon küldene is a boltnak egy bemutató darabot, akkor azzal el kell számolniuk, nem adhatják el csak úgy, áron alul.
2009. okt. 13. 23:48
 2/2 anonim ***** válasza:
Persze, azok is benne vannak a raktárkészletben, főleg a vitrineseknél nem kapsz árengedményt, mert gyakorlatilag újak, kivéve, ha kifutó modell, mert akkor leárazzák. Az olyan áruházakban, ahol kézbevehetők a tükrös gépek is, ott utolsó, úgymond bemutató darabokra, ha még rendelhető, de neked rögtön kell, akkor 5-10%-ot szoktak engedni, de rá kell kérdezni (meg egyébként nem éri meg, mert ki tudja, hányszor esett le). Jó áron akkor lehet kifogni gépet, ha kifutó modell, öregáru, és nem kell senkinek, mert akkor szép fokozatosan árazzál le hétről-hétre. De az 1000D nem ilyen, az ilyen olcsó cuccokat hamar elviszik. Egyébként amíg van dobozos a boltban, addig oda se adják a kibontottat, mert akkor nekik újat kell bontani bemutató darabnak.
2009. okt. 15. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!