Ha kölcsön kérem egy barátomtól az xbox360 játékot és feltelepítem a merevlemezre nem lehetne valahogy megoltani hogy ne kérje a dvd-t?
Figyelt kérdés
nem akarom hackeltetni még a gépet van rá még 2 év garancia.2013. jún. 25. 17:38
1/6 Nosco válasza:
Dvd nélkül nem fognak menni a játékok.
2/6 anonim válasza:
Támogatom az előzőt! Én is hiába tettem fel a Forza Motorsport 4-et, a Forza Horizon-t, a FIFA 13-at ha elindítom, mindig kéri, hogy helyezze be a lemezt. Bár megfigyeltem, hogy a lemez csak a játék indításához kell, utána már nem használja! Ha ez gépen lenne azt mondanám, hogy egyszerü crack! De mivel ez boxon van, itt nehezebb, pedig ugyan az az elv!
3/6 A kérdező kommentje:
Es ha feltelepitenem a jatekot majd az eredetirol csinalnek egy irott dvd-rt es azt raknám be?
2013. jún. 25. 21:22
4/6 Nosco válasza:
Az írott dvd-t se ismeri fel ott már flash kell. De az rgh-s átalakítással már jobban jársz.
5/6 A kérdező kommentje:
és az mennyibe kerül,illetve elveszik a garancia ?
2013. jún. 26. 21:51
6/6 Nosco válasza:
Garancia veszik. Rgh pedig gép függő. De itt egy árlista. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!