Az Xbox 360 vezetéknélküli joystickom egyszercsak magától kikapcsol, valami ötlet?
Pl: játszok az Assassin's Creed III-al és leesek egy magas helyről akkor magától kikapcsol a joystick, vagy megyek az utcán és magától megtámadnak az őrök és kikapcsol a joystick
Kérlek segítsetek.
Pont ugyan ilyen problémám volt karácsony környékén a szervizben azt mondták hogy az elemtartó belsejében levő fém cuccok oxidálódnak el és ez miatt kapcsolgat ki mikor rezeg én vettem egy "Play & Charge Kitt"-et azóta nincs ilyen problémám és elemet sem kell venni (mondjuk tölthető Energizer Akkuim voltak 2400mA).
Van belőle drágább az nagyobb 4500mA.
Hidd el totál ugyan ez volt nálam a Borderlands2-nél, ahogy rányúltam a ravaszra azonnal szétkapcsolt.Elvittem a Konzolok Szervizébe ott a szerelő adott egy kontrollert amiről leszedtük az elem tartó részt,és kicseréltük az enyémmel azzal tökéletes volt.Az én elem tartómat rádobtuk a másik kontrollerre és ugyanúgy szétkapcsolt mint az enyém.
Ebből világosan kiderül szerintem,hogy az elem tartó halt meg (amit nem igazán értek hogy külföldön fillérekért árulnak a kontrollerhez nálunk ritka ezért ajánlottam a Play & Charge Kitt-et).
Itt megnézheted!
Amúgy nekem is vannak/voltak ilyen gondjaim....
Ha ki6be kapcsolgat a kontroller, én egyszerüen leveszem megtörlöm az elemek végét, meg minden, és megint megy egy ideig...
Veszel hozzá egy 1.5-3m vagy hosszabb USB hosszabbítót (1000 Ft kb.) és le van a gond olyan hosszút amilyen neked kell.
Az Xbox valamelyik USB csatijába kell bedugni és játék közben is tölthető.
Nekem az ilyen elem törölgetés nem jött be pláne,hogy első perctől tölthető akkukat vettem hozzá,políroztam az érintkezőket mindent kipróbáltam,és csak azután vittem a szervizbe hogy tudnak-e valami megoldást így jött az új elemtartó helyett( ami pont volt akkor náluk ebből is következtetek arra,hogy oxidációs probléma lehet,mert mi más mehetne tönkre egy elemtartóban?) a Play & Charge Kitt.
Nagyon rendesek voltak a szervizben,mert egy forintot sem kértek a hiba felderítésért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!