Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Az Xbox 360 vezetéknélküli...

Az Xbox 360 vezetéknélküli joystickom egyszercsak magától kikapcsol, valami ötlet?

Figyelt kérdés

Pl: játszok az Assassin's Creed III-al és leesek egy magas helyről akkor magától kikapcsol a joystick, vagy megyek az utcán és magától megtámadnak az őrök és kikapcsol a joystick

Kérlek segítsetek.

2013. jún. 25. 17:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy a rezgéstől elmozdul az elemtartó? Mert nálam csinálta ezt. De a szigetelőszalag csodákraképes.
2013. jún. 25. 17:36
 2/11 anonim ***** válasza:
Cserélj elemet.
2013. jún. 25. 19:00
 3/11 anonim ***** válasza:

Pont ugyan ilyen problémám volt karácsony környékén a szervizben azt mondták hogy az elemtartó belsejében levő fém cuccok oxidálódnak el és ez miatt kapcsolgat ki mikor rezeg én vettem egy "Play & Charge Kitt"-et azóta nincs ilyen problémám és elemet sem kell venni (mondjuk tölthető Energizer Akkuim voltak 2400mA).

Van belőle drágább az nagyobb 4500mA.

[link]

2013. jún. 25. 19:00
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket majd próbálkozom :D
2013. jún. 25. 19:08
 5/11 A kérdező kommentje:
De télleg valami a rezgésével kapcsolatos mert mikor rezegne (mondjuk rezeg is) akkor kapcsol ki rögtön...
2013. jún. 25. 19:16
 6/11 anonim ***** válasza:

Hidd el totál ugyan ez volt nálam a Borderlands2-nél, ahogy rányúltam a ravaszra azonnal szétkapcsolt.Elvittem a Konzolok Szervizébe ott a szerelő adott egy kontrollert amiről leszedtük az elem tartó részt,és kicseréltük az enyémmel azzal tökéletes volt.Az én elem tartómat rádobtuk a másik kontrollerre és ugyanúgy szétkapcsolt mint az enyém.

Ebből világosan kiderül szerintem,hogy az elem tartó halt meg (amit nem igazán értek hogy külföldön fillérekért árulnak a kontrollerhez nálunk ritka ezért ajánlottam a Play & Charge Kitt-et).

2013. jún. 25. 19:33
 7/11 A kérdező kommentje:
De ez a Play & Charge kit ez milyen hosszú? szóval olyan 5m gondolom nincs, meg mondjuk azt az xbox-ba kell bedugni vagy a konnektorba?XD kissé új ez nekem
2013. jún. 25. 20:00
 8/11 anonim ***** válasza:

[link]

Itt megnézheted!

Amúgy nekem is vannak/voltak ilyen gondjaim....

Ha ki6be kapcsolgat a kontroller, én egyszerüen leveszem megtörlöm az elemek végét, meg minden, és megint megy egy ideig...

2013. jún. 25. 20:25
 9/11 anonim ***** válasza:

Veszel hozzá egy 1.5-3m vagy hosszabb USB hosszabbítót (1000 Ft kb.) és le van a gond olyan hosszút amilyen neked kell.

Az Xbox valamelyik USB csatijába kell bedugni és játék közben is tölthető.

2013. jún. 25. 20:34
 10/11 anonim ***** válasza:

Nekem az ilyen elem törölgetés nem jött be pláne,hogy első perctől tölthető akkukat vettem hozzá,políroztam az érintkezőket mindent kipróbáltam,és csak azután vittem a szervizbe hogy tudnak-e valami megoldást így jött az új elemtartó helyett( ami pont volt akkor náluk ebből is következtetek arra,hogy oxidációs probléma lehet,mert mi más mehetne tönkre egy elemtartóban?) a Play & Charge Kitt.

Nagyon rendesek voltak a szervizben,mert egy forintot sem kértek a hiba felderítésért.

2013. jún. 25. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!