Szeretnék egy kiváló tabletet feltételekkel (? )
Sziasztok most van egy kis androidos tabletem de nem jó!
szeretnék egy kiváló tabletet vagy iPod féleséget.
Nem értek a tabletekhez anyira most volt a legelsőm :S
ezek a feltételeim lennének :
-a legfontosabb hogy jó kamerája legyen,lehessen vele videózni extra szép képeket készítsen.
-legyen rajta Wifi,legyen gyors a net.!
-az aksija sokáig bírja mert a mostani tabletemet ha folyamatosan nyúzom,játszok rajta akkor majdnem 30perc alatt lemerül..
szóval létszives nagyon jó aksival rendelkezzen :)!
-jó ha van USB kábele,hogy géppel össze lehessen csatlakoztatni vagy ha több fajta töltő is jó bele.
-legyen hosszú életű ne keljen szervízbe járkálnom vele havonta...
Hosszútávra is legyen megbízható.
-ne legyen sérülékeny vagyis ha lehet ne karcolódjon és ne látszódjanak meg rajta annyira az újj lenyomatok stb...
-ne legyen bitang nehéz..vagyis ne egy téglát keljen a kezemben tartanom :D!
-legyen rajta egy olyan alkalmazás amivel ugye le lehet tölteni játékokat(android market,IOS)
bírja a játékokat,ne dobjon ki belőle stb...
Kb ennyi lenne vagyis szeretnék egy megbízható,strapabiró jó kamerájú tabeletet,Ipod-ot..táblagépet,tabot..stb.-t amit ha egyszer megveszek akkor elégedett legyek vele.
Kb gép árú legyen,meghallgatom az árakat összegyüjtöm rá a pénzt.
kösszönöm.
Ha tényleg azt akarod, hogy jó ideig ne legyen semmi baja, akkor tényleg iOS rendszerű "dolog" kell.
Igen nagyon sokat gondolkoztam az Ipadon de a kamera is jó?
melyik a legjobb? Nagyot szeretnék.
mindent elmondanátok róla?
ne legyen bitang nehéz..vagyis ne egy téglát keljen a kezemben tartanom :D!
Ezért a Mini ;-)
Megnéztem egy pár videót róluk a mini akkora kb mint most az enyém...a rendes nagyon nehéz :S?
Igazából annyit tudok az ipadekről hogy alma alakú matricájuk van xd
Fizetős minden játék :0?
kérdezhetnék róluk? Nagyon jó hírük van és szeretnék többet megtudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!