Érdemes elmeni DJ_nek?
Attól függ, mennyire vagy egyedi, mennyire zenélnél inkább diszkóban, mint fesztiválokon.
Ha csak a pénzért csinálnád, akkor nem lesz meg szerintem a kellő motivációd, hogy magasabb szintre juss. Így lehetsz rezidens közepes fizuért kb.
Ha komolyan érdekel a zene, írkálsz saját számokat, remixeket csinálsz, akkor már megnőnek a távlatok, nagyobb esélyel tudsz befutni.
Sok sikert! :)
az én férjem sose a pénzért csinálta...zenéket ir...nagyon ügyes...csak kevesebb volt benne a hajtóerő...sose akart híres lenni...pedig mindene meg van hozzá...amugy underground dj...és mégis rezidens a város helyén sokszor null forinttal :) szoval...nem...még rezidensnek lenni közepes fizuval se könnyü....jobbnál jobb dj-k fordulnak meg nálunk..és mivel nincs hírnevük annyira minimális pénzt kapnak....még a nevesebbek is...akiket azért ismernek itt ott...még ha országszerte nem is...szoval nem...megélni nem lehet belőle..max ha világszerte vagy ismert...de már az induláshoz nem kevés pénz és promo szükséges...a zenei tehetségről és egyediségről nem is beszélve....
24L
de ha szerepeltél a vv-ben és lufimelled van...vagy playmate vagy esetleg vmi magyar celebféle akkor zenélned se kell tudni :)
24L
Ha valaki csak a pénzért akarja csinálni, felejtse el.
Közel 20 év után az ilyen és az ingyen elmegyek zenélni emberek miatt hagytam abba. A 90-es években amikor kezdtem, még mondhattam, hogy Dj, ma már szégyellni kell.
Mindenki dj akar lenni,mert az menő, meg ott a sync gomb, meg a számítógép és mindenki dj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!