Hanyas androidja van?
#1 elég nagy hülyeséget ír, nincs olyan, hogy általában.
Mármint van, árkategóriától függően, pl. egy 100+ ezres telefon általában 4.1 megjelenésekor vagy 4.2.2, és majd egyszer megkapja a frissebbet is.
Egy olcsó meg általában 2.3, és általában soha nem is fogják frissíteni.
Galaxy Young is utóbbi kategóriába esik, szörnyen szar telefon egyébként.
De a tudástól függően árazzák. Egy HTC One szintű telefont sosem fognak 50 ezerért adni.
De az jogos, Galaxy Young-ba 4.1-es Android van, csak ahogy beírtam a Google-be a Galaxy Young-ot valamiért az első találat a Galaxy Y volt, én meg a nevét nem is figyeltem, gondoltam, ha beírom, hogy Young, akkor a Young-ot fogja kidobni.
Galaxy Young már tényleg nem annyira szar.
#4 és stb. köszi a válaszokat bementem a mediamarktba és a telefon névjegyénél ott van: 4.1.1 de volt régen 4.0 is és télleg az S-ről koppintották (saját cég) mert uggyan az csak kicsibe
***és pls ne mondjátok hogy hiába volt mert a többi telóról mit gondoltam megveszem kiderüt sz*r mind:S de a Young télleg jó***
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!