Mire jó a hangelnyelő szivacs?
Figyelt kérdés
Hallottam hogy sokan tesznek a hangfalba ún. hangelnyelő szivacsot. Miért?
És mivel lehet ezt helyettesíteni? Sima szivaccsal is? Milyen sűrűn kell rakni?
Válaszokat köszönöm! :)
2013. jún. 22. 11:57
11/16 anonim válasza:
akkor én most kipróbálom a nélkül :). még nemraktam össze de mihint megvan az eredmény szivacs nélkül azonnal írom :)
12/16 A kérdező kommentje:
rendben :)
2013. jún. 24. 12:48
13/16 anonim válasza:
megvan az eredmény! ha van rajta reflex nyílás akkor is hallani rajta azt az zörgő hangot a vissszhang miatt. ha nem vagy nagyravágyó,és nem halgatod maxon akkor nemmuszály. de én mindenképp rakok bele egy kis üveggyapit,vagy ha tok olcsón szerezni akkor veszek azt a szivacsot. dee am meg jó az az ágyszivacs is bele. csak ne a legvastagabbat :) ha nem plexi a láda akkor nembaj h hogy néz ki belülről :D remélem segítettem ezzel a válasszal nektek
15/16 anonim válasza:
tegnap voltqam hangosítani ment 5 órán kersztül zsinórba :) és sokkal jobban szól mint előtte. ez is alátamasztja az előző válaszom. úgyhogy nesajnáljátok rá a pénzt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!