Miért kapcsol ki a gépem amikor játszok?
Figyelt kérdés
Amikor elkezdek játszani egy jó mondjuk 2013-mas játékkal akkor kikapcsol a gép (természetesen nem mindegyik játéknál). Én túlmelegedésre gyanakszom de a procival biztos nincs gond mert néztem a hőmérsékletét és elég jó 40°:D de a videókártya nemtudom mennyire melegedhet fel nem is tudom hogy hány fok volt a hőmérséklete de ha ott tartottam volna az ujjamat sokáig egy I. fokó ésgési sérülést biztos kaptam volna ha tudtok lécci segítsetek azt nagyon megköszönném :)2013. jún. 21. 16:32
1/11 anonim válasza:
pontos specifikáció se ártott volna. lehet hogy túlmelegszik a videokártya, vagy ha gyenge a táp, akkor nem bírja a teljesítményt.
2/11 pinkpancser válasza:
Vannak programok amik megmondják a proci és VGA hőmérsékletét is. Ezt játék közben nézd! Viszont ha tényleg olyan meleg a VGA akkor érdemes rendberakni a hűtését mielőtt lefüstöl, illetve a tápot is érdemes megnézni, mert ha a 12V megemelkedik akkor tud nagyon melegedni, illetve sok más alkatrészek is elszállhatnak.
3/11 anonim válasza:
A videókártya pontos típusa kellene, mert az nvidia kártyák egyik drivere produkálhat hasonlót, akár kék halált is.
4/11 anonim válasza:
Pontosabban a ForceWare 320.18 as driver. Ez az előbb kimaradt.
5/11 anonim válasza:
A tápegység a ludas..
Biztos vagyok benne,hogy egy fránya Codegen vagy ahhoz hasonló trágya táp lesz a gépedben..
6/11 A kérdező kommentje:
Szóval a tápom colorsit ATX12V és nemrég lett cserélve
A videókártyám ATI Readon X1950Pro
És bocs de nemtudom megnézni a VGA hömérsékletét mert szinte azonnal kikapcsol
És mint láttátok nem Nvidia :S
És ha tudtok lécci segítsetek mert 15-én lesz NvidiaGT630 vidókártyám és ha van valami tapasztalatotok vele lécci szóljatok köszi :)
Ja és ha ez a táp is ,,fránya" és van tapasztalatotok vele lécci segítsetek :D
2013. jún. 24. 03:13
7/11 anonim válasza:
ez elég noname valami lehet :D hajítsd ki a francba és vegyél egy Chieftec vagy FSP tápot minimum!
8/11 A kérdező kommentje:
oké de remélem ki fog derülni hogy a VGA a hibás vagy sem :D
2013. jún. 24. 10:41
9/11 pinkpancser válasza:
Megnéztem egy 500-as colorsit (vagy color shit?) adatlapját... kevesebbet tud 12V-n mint a 350-es fsp-m... szerintem próbáld ki egy rendes táppal, hátha csak ennyi a probléma.
10/11 A kérdező kommentje:
okay
2013. jún. 26. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!