Kinek lett 3ledes (rrod) a Jasper alaplapos xbox 360-a?
Ha lett, átlag hány órát gameltél vele? Arcade,Premium,Elite?
Xbox 360 vásárlásában gondolkodom, de túl sok rosszat hallottam róla, ezért nem rohanok először a boltba (vatera.hu xD) Mindenképpen új boxot akarok, de flash legyen benne. Még egy kérdés ide: hűtésmod kellene bele? thx
1ik haveromnak 3 hét alatt tönkre ment az xbox360as gépe , de azt mondta hogy állandóan csak azzal játszott, és nem volt benne hűtésmod sem.
Az újaknál , Jasper alaplaposoknál már nem olyan gyakori ez a dolog, föleg ha van hozzá hűtésmod,! -tehát igen javasolt a hűtésmod.
Nekem kb 1 hónapja van , nem játszom vele mindennap , már kb 4napja be se kapcsoltam meg , elötte se ültem ott 10órákat és semmi baja sincs .
Jasper lapos gépe volt a haverodnak?
Igazából napi 5 max 6 órát játszanánk vele. Még annyi, hogy ha pl. garancia ideje alatt tönkremegy és javíthatatlan akkor azt nekem kicserélik egy másik xboxra? nemtom tudode?
Nekem még a legelő kiadású (2006-os) gépem van több mint 2 éve. De van benne hűtés mod, és emellett vigyázok rá. Egyhuzamban még sosem volt bekapcsolva 4 óránál többet.
Viszont nekem már lassan a DVD meghajtóm kezdi feladni a harcot, alig akarja kiadni a tálcát.
De a Jasper az már a a harmadik generációs x360 alaplap, azzal már egyáltalán nincsen gond, és egészen halk a hűtése.
Ha fash-elt x360 kell akkor érdemes egyből egy konzolboltból megvenni. Persze előtte hívd fel őket, hogy fash-t vállalnak-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!