Befüstölt a monitorom! Mit tegyek?
Hali!
Az előbb nagyban játszottam, és egyszer csak égett műanyagszagot éreztem, felnéznem, és láttam, hogy füstöl a monitorom! Egyből kikapcsoltam, a géppel együtt.
Egy HP 1730 -as monitorom van. Mit tegyek? Mikor kapcsolhatom vissza? Vagy ki kell dobni? Légyszi segítsetek!
Akkor véglegesen meghal a táp. Ez még nem lenne gond, a javítása kb ugyanaz lenne. Csak ha a táp meghal, akkor egy pillanatra megszalad, és viszi magával a monitort. Aztán már hiába lesz jó a táp, akkor már kidobhatod a kukába, mert a komplett elektronikát cserélni kell. Extrém esetben (találkoztam vele) akár belehalhatnak CCFL csövek is.
Ha nem kapcsolod be, akkor így jó eséllyel pár ezerből javítható (mert a vezérlő panelnak a leírásod alapján nincs baja)
Nem volt nagy füst, csak egy kis világosszürke, mint mikor a forró hús
füstöl. Meg nem volt olyan büdös, csak egy kis műanyag szag, nem égett fém, és egyéb. Mit mindtok?
Köszi! ;)
Mint azt írtam, egy elég régi monitorrol van szó.
Sosem volt még szétszedve, legalább is, amilyen nehezen jött szét. Nem az elejétől a milyenk a monitor...
Na mindegy. Köszi ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!