PSP vagy PS3 érné meg jobban?
Nagyon hajlok a PSP felé, mert hordozható és a legtöbb játék, amivel játszanék, van PSP-re is. Viszont a PS3 is remek, de még egyiket sem volt szerencsém használni. Melyik érné meg jobban? Szeretem a teljes játékélményt, amit a PS3 adhatna, viszont máskor meg elvagyok a tizenhét éves Nintendo 64 konzolommal (brilliáns masina). Magyarul ha nem annyira a látványt meg a csodát keresem egy játékban, jobban megéri a PSP?
Köszönöm a válaszokat előre is.
Nekem van mindkettő. Egyik vételét sem bántam meg. PSP-t nagyon sokáig nyomtam, mostanában talán már ráuntam. De csak azért, mert már minden szart letöltöttem rá. : ) Előző válaszolóval egyetértek. Amivel többet játszanál. Ha nincs otthon ilyenekre időd, akkor mindenképp PSP. Ugyan a PS3-ra komolyabb volumenű játékokat dobtak ki, de muszáj eredetiben vásárolnod a progit (hackelt PS3 körülményes, és tönkre is mehet), PSP-re meg ott van a flash progi, ami biztonságos, és olcsóbb. Nem akarom reklámozni a kalóz dolgokat, de itthon ezt muszáj csinálni.
Szóval, tömören, röviden: amelyikkel többet tudnál játszani. :)
Ha már hordozható akkor szerintem vitát vegyél...
Viszont nem értek egyet hogy flashelt ps3 meghal hülyeség...
Ennyi erővel psp-t is kinyirhatod ha a flashben elbaszol valamit
Mióta játszanak a lányok konzolokon?XD nem a fiúk dolga?
Ha esetleg érdekel:
Ha flashelni akarod hogy ingyen legyen minden akkor ps3ból 1000-2000 szériát vegyél [inkább 2000 mert stabilabb mint a fat]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!