Xbox360 vagy ps3? Sziasztok! Szeretnék venni egy konzolt de nem tudom hogy meiket? Ps3 vagy xbox360? Én szeretek hd-ba játszani multiplayerezni is főleg! Vagy esetleg gyűtjsek az új konzolokra? Ps4 vagy Xbox One
Heló!
PS3, de ha ragaszkodsz az újakhoz majd, akkor PS4.
De szeirntem a PS3 megvételével ma is jól jársz, rengeteg játék van rá, nagyon sok kiváló exclusive, és a BR lejátszó sem utolsó persze - mindezt úgy mondom, hogy nekem xbox360-om van.
Azt a gépet vedd ami barátaidnak,ismerőseidnek van,hogy tudjatok együtt multizni,co-op játékokat tolni esetleg cserélgetni egymás között.
Még annyit hogy a Live fényévekkel jobb mint a PSN mivel van privát chat és csoss game chat a PS3 esetében ezek a funkciók eléggé fapadosak.(20 embert hallasz chat közben mert,nem lehet kiválasztani kikkel beszélgetnél)
Ha warez kell akkor XBOX, ha eredetizel akkor PS3.
Egyébként nekem az Xbox jobban bejön az exklusive játékok miatt, szerintem neked is ezt kellene tenned: nézz körül az exklusiveok között...de itt van egy pár darab.
XBOX:
-Halo
-Gears of War
-Crackdown
-Forza
-Alan Wake
-Banjoo Kazooie: Nuts & Bolts
PS:
-Uncharted
-God of War
-The Last of Us
-Killzone
-Heavy Rain
-Ratchet & Clank
-Gran Turismo
-Jak & Daxter
-Sly Cooper
-inFAMOUS
Ha esetleg multizni szeretnél: A PSN ingyenes, viszont annál ingatagabb, és nemegyszer feltörték. Xboxon a multiplayer fizetős (kb 10.000 egy évre), cserébe biztonságos, és kevésbé ingatag.
A multiplatform címek régebben Xboxon szebbek voltak (oka a könnyű optimalizálhatóság), azonban mára már semmi, vagy csak hajszálnyi a külömbség a két konzol között.
Papíron viszont a PS erősebb. Azonban csak papíron.
Kontroller: embere válogatja. próbáltam mind a kettőt, és szerintem az Xboxé kényelmesebb...amúgy mind1 mivel egy-két óra alatt hozzászoksz az irányításhoz. Az Ps kontrollere beépített aksis, a Boxé viszont elemes, és venni kell bele....illetve vehetsz bele P&C kitet, viszont az megint plusz kiadás....szerintem mérlegelj.
Játékok: Ugyanojan árfolyamba vannak mind2 konzolra, úgyhogy ez ne legyen szempont.
Dióhéjban ennyi....leírhatnám a Hardvereket is, de szerintem lényegtelen, mivel ugyanolyan minőségben vannak a mulziplatform címek..
Választ várok/unk. :D
#3 nagyjából egyet értek veled csak 2 dologban nem
Első:"Ha warez kell akkor XBOX, ha eredetizel akkor PS3."
ps3 is törhető 1000-2000 széria
Második: Alan Wake nem exkluzív mivel van pcre is
"Még annyit hogy a Live fényévekkel jobb mint a PSN "
Ha már fizetsz érte egy valag pénzt, még jó hogy legyen jobb...
Más kérdés, hogy mennyire akar majd a kérdező neten játszani.
Az pedig, hogy azt vegye, ami az ismerőseinek van kész röhej. Mit csináljon ha az ismerősének 3DS-e van, vegyen azt? Nonszensz...
A PS3 sokkal erősebb az exclusive felhozatalban, van rá legalább 4 olyan kiváló játék, ami miatt már megéri megvenni.
XBOX360-ra 2 ilyen van.
Sokkal jobban jársz a PS3-al, mint az xboxal.
"Más kérdés, hogy mennyire akar majd a kérdező neten játszani."
Olvasd már el a kérdést te nagyon hül.e ez is benne van "Én szeretek hd-ba játszani multiplayerezni is főleg!"
Főleg azért is,az vagy mert 4 játékért vetetnéd meg vele a PS3-at amin pocsék a PSN szolgáltatás mivel nincs privát chat ami a multinál a lényeg egyszerre beszél vagy 20 ember játék közben cross game chat meg nincs is.
Azért az évi 10ropiért havi két játék tölthető a Live-ról ami megjegyzem nem = az internettel,mert privát hálózatnak minősül,ahonnét még nem lopták el 30millió felhasználó adatait mint a PSN-ről.
Azt meg végképp nem hinném,hogy mindenkinek kézi konzolja lenne egy nagyobb ismeretségi körben.
Szerintem Xbox One-ra gyűjts mert visszavonták a használt játék és a 24 órás bejelentkezéses dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!