Milyen tableteket tudtok ajánlani? Feltételek alul.
Feltételek:
minimum 9 colos, de inkább 10
ár: 30000 és környéke
jó felbontás (ne 800x480, és ne 4:3-as képarány, és mondjuk egy HD kijelző jó lenne..)
jó belső (2magos, 1 GB RAM, stb)
tudom sok elvárás ez, de ha max. 40-45 körül találtok ilyet, akkor azt is megnézem :)
köszi
Nekem van egy 7" és egy 10" tabletem. Praktikusabbnak tartom a 7"-t több szempontból is. Kényelmesebb használat(fele súly és méret), rövid távon akár egy farmerzsebben elfér, és nem utolsósorban egy hasonló tudású 7" tablet feleannyiba kerül mint egy 10". Ha bármi tönkre megy benne (pl. kijelző megreped) azt is olcsóbb javíttatni. Tapasztalat!
Elfogadható minőségű 10" tablet 100e körül kezdődik, tehát ha már eleve a 40-45-ezres kategóriát lőtted be, akkor abba értelmes 10" gép semmiképpen nem fog beleférni. Max. valami noname, amin minden laggolni fog neked. Pláne nem ilyen felbontással. Szóval a minimum kategória kb. 50e. és 7".
Amit írtál jó belsőnek (2 mag, 1 GB RAM) az szerintem a minimum, amit ma egy tablet vásárlásakor figyelembe kell venni, sőt inkább a 4 mag az igazi. És javaslom a legalább 4.1-es rendszert (Jelly Bean), mert jobban optimalizált, mint a 4.0 (IceCream Sandwich).
Összességében szerintem egy Nexus 7-essel ("Refurbished") járnál a legjobban ár-érték arányt tekintve. 8GB-osat már 50e-ért kapni, de talán a 16GB-os 60e-ért jobb vétel.
Persze a döntés a te kezedben van :-)
Üdv.
Az üdv-ös csávesznak igaza van!
ÈN is a 7col-os at ajànlanám! Nekem is olyan van (asus memo pad) nagyon kényelmes a használata ès IMÀDOM!!!!
$OK $
Nekem concorde tab novum van ez kb 60 ezer.
45- ért nem lessz.
Köszönöm a válaszokat :) Hát az a gond hogy két választási lehetőségem van, mind a kettőhöz bőven gyűjteni kell :D
Az egyik ugye a tablet, (avagy Nexus 7) vagy egy Reloop BeatMix CE Ltd. 47ezerért :D ne szóljatok le, csak nagyon gondolkozom...:d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!