Az ilyen hangfalaknak mi a neve?
Figyelt kérdés
Na most készítsétek a türelmeteket, mert értetlenkedni fogok:D Szóval vannak olyan hangfalak amelyekbe nekem kell a jacket(általában a nagyot) bedugni, a telefonba vagy gépbe meg megy a kicsi. Na ugye az átlag hangfalak nem ilyenek, ott a kábelt nem lehet kihúzni a hangfalból, csak egy kicsi jack jön belőle amit a telefonba, gépbe dugunk. Mi ennek a fajta hangfalnak a neve, vagy hol tudok ilyet venni, egyik ismerősömnek van elemes is az jól szól, de ő se tudja a nevét. Ilyen kellene nekem, az mindegy, hogy elemes vagy be kell dugni vhova. Remélem tudtok segíteni :D2013. jún. 17. 17:38
1/4 A kérdező kommentje:
Itt basszuskombó néven fut, szóval az a neve vagy csak egy szleng?
2013. jún. 17. 17:42
2/4 anonim válasza:
az a neve. ez egy basszus kombó . a nevéből adodoan basszus gitár kierősitésére való. általában közép mély vagy mély hangot ad ki.
és arra való amire kitalálták. (bögöhöz) másra kár is használni mert szar lesz
3/4 A kérdező kommentje:
akkor nem tudom, az ismerősöm aki ilyet használ ő zenét hallgat rajta, gitárja nincs is...
2013. jún. 17. 17:54
4/4 anonim válasza:
Az aktív hangsugárzók közt van ilyen, esetleg az aktív monitorhangfalak. De a legtöbb hagyományos erősítő+hangsugárzó páros is jó. Jó erősítő jó sugárzóval, és garantált a jó hangzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!