Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen e-book olvasót érdemes...

Milyen e-book olvasót érdemes venni és miért?

Figyelt kérdés
E ink kijelzőset szeretnék, lehetőleg olcsón és csak újonnan. Ha írtok valamit, akkor lécci azt is írjátok meg hogy konkrétan milyet, mert már ismerek néhány márkát, pl. kindle, pocketbook, de melyiket érdemes megvenni? 15 éves lánynak lesz és 30000 Ft alatt. A válaszokat előre is köszönöm.

2013. jún. 17. 12:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Kindle. az a legjobb. Én most vettem a 2.-at, az elsőt már a férjem lenyúlta :) Megbízható, jó olvasó, és egyáltalán nem fárad el a szemem.
2013. jún. 17. 12:26
 2/3 anonim ***** válasza:

Jól írják. Van a Kindle, és vannak a többiek...

Nekem Kindle Touch van, és maximálisan meg vagyok vele elégedve. Olvasni ideális, a böngészője vagy a zenelejátszója lehetne okosabb, de nem erről szól.

2013. jún. 17. 17:34
 3/3 anonim válasza:
Kindle4ever
2013. jún. 18. 06:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!