Valaki valami véleményt erről a tabletről. Meg megbízható az acer márka?
Nem rossz ez a cucc sem, de pont ugyanennyiért kapsz "refurbished" Nexus 7-est 16GB-osat (szintén Acer gyártmány egyébként). Én fél éve azt használok és nagyon meg vagyok elégedve vele. Igaz ebben nincs hátlapi kamera, csak előlapi (nekem nem hiányzik, tablettel nem szoktam fényképezni, Skype-ra meg ott az előlapi) ill. nem bővíthető SD kártyával (nekem ez sem hiányzik, a nagy fájlokat felhőben tartom). A többi paraméterében általában picivel jobb, mint az Iconia. Pl. felbontásban, pedig 1"-al kisebb is, szóval a ppi lényegesen jobb a Nexusnál. Nem utolsó sorban pedig a Nexusra még évekig lesz rendszerfrissítés, míg az Iconia valószínűleg még egy frissítést fog megkapni, azt is csak hónapokkal a kiadás után.
Ezek persze nem feltétlenül olyan előnyök vagy hátrányok, amelyek neked fontosak lennének. Az igényeidet te tudod pontosan. Csak jeleztem neked, hogy szerintem a Nexus 7 is ott lehetne nálad a pakliban. Ettől függetlenül nagyon jó vételnek tűnik az Iconia is természetesen. Esetleg nézz mindkettőről még teszteket, specifikációkat!
A döntés a te kezedben van. :-)
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!