11/14 aHermann válasza:
Ha már az árak picit úgy is eltávolodtak a 35e-től, akkor én egy Nexus 7est javasolnék 50e körül. A korábban felsoroltakat mind veri minden tulajdonságában, egyedül az SD kártya bővíthetőség lehet fájó pont egyeseknek, de én arra a felhőt javasolnám egyébként is. Hasonlítsd össze a specifikációjukat és látni fogod! Plusz vedd hozzá azt is, hogy a Nexus 7-eshez még évekig meg fogod kapni rögtön az aktuális frissítéseket, míg a többihez jó esetben még egyet, azt is hónapokkal később. Szóval a Nexus még legalább 2-3 évig jól használható gép lesz!
Persze te döntesz, csak fontold meg ezt a lehetőséget is. :-)
Üdv.
12/14 A kérdező kommentje:
Köszi!Majd eldöntöm,ha van rá esély!
2013. jún. 20. 20:04
13/14 A kérdező kommentje:
Téma lezárva! Eldöntöttem milyen tabletet veszek, és ez így is marad. Köszönöm a válaszokat! Én láttam, hogy 7 válasz érkezett összesen. Ezek a tabletek nagyon jók voltak, nekem mindegyik tetszett! Mégegyszer köszönöm!
2013. júl. 5. 12:46
14/14 FarkasAdam válasza:
a overmax ov-quattor 7 sokkal jobb mindnél ennél jobbat tényleg nem találtok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!