IPad mini vs iPad retina?

Figyelt kérdés

2013. jún. 15. 00:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Egy újabb részletes kérdés. Mire szeretnéd használni? Mennyit szánsz rá? Amúgy mindkettővel nagyon jól jársz :)
2013. jún. 15. 00:18
 2/13 A kérdező kommentje:

Iphone 4s-em van és a mellé kéne egy nagyobb kijelző, persze fontos a kompatibilitás.

Használat: játék, videó, internet, ami éppen jön esetleg jegyzetelni, mert szoktam tudományos előadásosra járni (töri) és van, hogy jegyzetelek, de a papír eltűnhet és ez zavar.

2013. jún. 15. 00:26
 3/13 anonim ***** válasza:

iPad minin is ugyanazt meg lehet csinálni.

Igaz, hardveresen sokkal gyengébb, az iPad "retina"-nál, de bír minden programot még. Ami tényleg hátrány, az a kijelző. Az sem olyan szörnyű, ha még nem láttál jobbat, bár ha iPhone 4-ed van, akkor bizony már láttál jobbat, és így lehet zavarnának a pixelek.

Viszont az iPad 4 meg túl nagy, otthonra még talán elmegy, de azt hurcolászni, előadásokra cipelni, nem olyan jó.

2013. jún. 15. 09:23
 4/13 anonim ***** válasza:
Mindenképp a Mini.
2013. jún. 15. 09:50
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is a Mini.
2013. jún. 15. 09:51
 6/13 A kérdező kommentje:

iPad 4:

http://www.youtube.com/watch?v=CHO6I7uFisQ

iPad mini:

http://www.youtube.com/watch?v=jL7p1XqSNrw

Ne feltétlenül a szöveget hanem a kijelzőket kéne nézni a videókban mekkora a differencia a két kijelző között.

Egy tabletnél 512 memória nem kevés egy kicsit?

2013. jún. 15. 12:38
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok. Szerintem ha főleg jegyzetelnél és inkább hurcolásznád, akkor a Mini. Játszani ugyanúgy lehet rajta, mert minden app elszaladgál a készüléken. Nekem egy iPad 4-em (Retina iPad) van, egy barátomnak pedig Minije. Hát azért észre lehet venni a különbséget a két képernyő között, de a Mini-é is gyönyörű. Egyszer elcseréltük őket egy napra. Én a nagy táblához szokva mentem a kicsivel, ismerősöm pedig a kicsihez szokva ment a naggyal. Hát én rájöttem, hogy nem mindegy az a kb. -3 col, sokkal kompaktabb, jobban lehet hordozni, és nem kell mindig a laptoptáskámba, vagy a hátizsákomba nyúlkálni érte, mert elfér a zsebemben.. Ismerősömnek egy kínszenvedés volt a nap, mert mindig a zsebébe akarta beletuszkolni a 4-est, nem állt kézre, nagy volt ahhoz hogy utcán használja, stb. Szóval szerintem jobban jársz a Minivel.
2013. jún. 15. 12:52
 8/13 anonim ***** válasza:

Androidnál rohadt kevés. iOs -nél bőven sok.

2013. jún. 15. 13:17
 9/13 anonim ***** válasza:
Siman eleg az 512. Nekem is Mini van es van hogy 10 program van nyitva megsem akad meg sosem.
2013. jún. 15. 13:57
 10/13 anonim ***** válasza:
25%

Mekkora zsebed van, hogy abba egy iPad mini elfér? Meg még ha nagy zsebed van, akkor is hülyén néz ki, meg azért érzed, hogy ott van a zsebedben, nem tudsz annyira mozogni, legalábbis nálam így volt.

Azért iOS-nél sem olyan "bőven sok", épphogy csak elég.

2013. jún. 15. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!